Jaktställ för Hundförare - Dam & Herr

Jaktställ för Hundförare - Dam & Herr

Vad utgör ett bra jaktställ för en hundförare? Här går vi igenom våra populäraste jaktställ för ändamålet, för både dam och herr.

Ibex EVO Snake – Orange Hundförarjacka

Ibex EVO Snake från franska jakt- och vildmarksexperterna Verney Carron är den orangea varianten av den nästan omåttligt populära jackan Ibex EVO i mörkgrön.
Den här jackan har flera fördelar som lämpar sig utmärkt för hundföraren. För det första är den gjord i en snygg orange camouflage som ser till att göra dig synlig för dina jaktkamrater. Materialet är vattentätt och tyst, och har förstärkningar av det slitstarka funktionsmaterialet Cordura.

Orange Hundförarjacka Herr
Sammanlagt hittar du 8 fickor, med 5 utanpå och 3 stycken innerfickor, den ena av dem en radioficka.
Jackan är bestående av ett innerfoder som du enkelt tar av och på. Det gör att under årets varmare dagar kan du antingen använda innerjackan i softshell-material, eller bara den yttre delen. På så vis får du tre jackor i en med den här, och gör den till ett oerhört prisvärt alternativ.
Byxorna till den här jackan är självklart likaså vattentäta, gjorda med samma egenskaper och material, däremot inte orangea.
Pris jacka: 2795 kr.

 

Pembroke från Baleno

Den här jackan tar fortfarande hem priset som vår bästsäljande i kategorin för dam. Baleno är ett belgiskt företag som gjort sig kända på marknaden genom sina välarbetade plagg som alltid presterar i topp när det gäller både funktion och kvalitet.
Den här jackan är t.ex. testad med ett hydrostatiskt vattentryck på 8,000 mm. vilket bl.a. bidrog till att ge den förstapris i det inom branschen ansedda BETA International Innovation Award.

Hundförarjacka Dam Pembroke Baleno
Materialet är även slitstarkt och tyst, och har en design som gör den med blotta ögat oerhört svår att särskilja från riktig ulltweed. Det ger jackan en nästan oslagbar kombination av hög funktionalitet och men behåller en klassisk stil och ändå välklätt uttryck.
Härliga finesser som gör den ännu mer uppskattad, är exempelvis dess framfickor som enkelt öppnas och stängs med magnet eller tryckknapp. Huvan tas enkelt av och på, och fickorna är precis som övriga sömmar tejpade för maximal vattentålighet.
Dessvärre finns det ingen matchande byxa i samma design, men vi rekommenderar starkt byxan Cordura Mayo 2 från XJAGD till jackan. Förutom att de rent estetiskt passar väldigt snyggt till, är de precis som jackan vattentäta, och har en hög grad av slitstyrka.
Pris jacka: 2495 kr


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras