Jaktknivar från Brusletto

Jaktknivar från Brusletto

Jaktknivar fån Brusletto är nästa härliga tillskott av jakttillbehör och accessoarer i vårt sortiment. 

Brusletto har sedan starten 1896 fokuserat på kvalitet och tradition, vilket märks tydligt i alla deras produkter än idag. De använder endast de finaste och bäst lämpade trämaterialen ihop med starkt och kvalitativt knivstål. Resultatet är knivar att bära med sig under livstid, oavsett om det är som jaktkniv, fiskekniv eller friluftskniv så kommer de inte att göra dig besviken. 

Brusletto - Femund

Brusletto Femund

Femund är en s.k. fulltångekniv vilket innebär att bladet går igenom hela skaftet. En fulltångekniv brukar ofta karaktäriseras av sin tyngd och de skruvar som går igenom handtaget och bladet. Fördelen med dessa varianter är att de får en helt annan stabilitet och slittålighet för den som t.ex. ska ta sig igenom vedträ. Jämfört med en halvtångekniv kommer den att slitas och gå sönder i handtaget mycket snabbare då all tyngd hamnar just på ditt trähandtag, inte på stålet. 

Här kan ni läsa mer om Femund eller enkelt beställa hem den. 

Brusletto - Hunter 

Brusletto Hunter

Detta praktexemplar av jaktkniv från Brusletto heter Hunter och är Norges mest sålda jaktkniv genom tiderna. Sedan lanseringen 1963 har den sålt i över 1,4 miljoner exemplar, och vi kan definitivt förstå varför. 
Uppskattad av jägare, fiskare och friluftsentusiaster i stort, är det en perfekt allroundkniv gjord i tyskt knivstål från Solingen och med en holk gjuten i aluminium. Kommer förutom med knivslidan gjord i oxläder också i en fin presentkartong. 

Läs mer eller klicka enkelt hem din nya Hunter här.

Brusletto - Bruslettokniven

Bruslettokniven Brusletto

Bruslettokniven är ett riktigt original i deras utbud och en känd allroundkniv för jägare och friluftsmänniskor över lag. Skaftet består av oljat björkträ och bladet är gjort i rostfritt 1.4116N stål. Det 9,5 cm långa och rakslipade bladet möts av en holk i nysilver. Precis som de övriga produkterna från Brusletto levereras denna i en fin presentkartong och är sammantaget ett väldigt prisvärt val för den som söker pålitlig kvalitet och tidlös design. 

Beställ enkelt hem din Bruslettokniven idag eller läs mer om den här

Brusletto - Falken

Brusletto Falken

Falken är en behändig kniv med uppåtböjt s.k. trailing-point blad. Det är särskilt användbart vid långa drag, så som vid slakt eller fiskrensning. Bladet är gjort i rostfritt knivstål som vid behov enkelt slipas upp igen. Det möts av en holk gjuten i massiv aluminium och ett bekvämt och vackert träskaft gjort av oljat marusbjörk.

Läs mer om Falken eller beställ hem den här


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras