Orange Jaktjacka - För Dam, Herr & Barn

Orange Jaktjacka - För Dam, Herr & Barn

För hundförare kan det vara en god idé att investera i en orange jaktjacka, och här går vi igenom ett par alternativ för dam, herr och barn. 

Brocard dam - Orange jaktjacka i camouflage

Från franska Percussion som i över 100 år tidigare främst sysslat med vapen, kommer denna prisvärda och funktionella jaktjackan. Det vattenavvisande membranet ser till att hålla dig torr när vädret inte är på ens sida, och den stora ryggfickan tvättas enkelt av. Totalt nio fickor finns, fyra av dem på utsidan varav två med dragkedja och fem på insidan där en av dem har dragkedja. Den här klickar du enkelt och snabbt hem och blir din för blyga 1695 kr

Orange jaktjacka dam hundförare

Softshelljacka Ghostcamo - Orange Camouflage

Tunn, snygg och funktionell sammanfattar enkelt den här jackan och dess funktion. Det här är ett klockrent val för dig som främst söker en tunnare jaktjacka att bära som också kan hålla borta vatten om oturen med vädret visar sig. Totalt hittar du sex stycken fickor, varav en av dem är den stora ryggfickan. På insidan har du två fickor och en av dem är med dragkedja. I kragen finns en luva som enkelt tas fram som ett extra skydd mot blåst eller regn. Även denna kommer från franska experterna på Percussion. Här kan du läsa mer om produkten och handla hem den för bara 995 kronor. 

Orange tunn jaktjacka herr

Hundförarjackan Ibex EVO Snake

Ett helt klart varmare alternativ än den ovan, och även med en hel del fler funktioner. Bl.a. har jackan en softshelljacka på insidan som fungerar som ett extra lager men som också enkelt tas ut och på så vis får du tre jackor i en. Den yttre jackan har ett vattentätt men också andades membran.
Den här jackan kommer också från Frankrike men märket Verny Carron. De ägs också av Percussion men har generellt en mer teknisk vinkel på sina kollektioner.
På baksidan finns en stor ryggficka, insidan har tre stycken med dragkedja och framsidans yttre bjuder på hela sex stycken fickor, varav två med dragkedja. För den som inte gillar luvan så går den enkelt att tas bort och sen sätta på vid behov. Här kan ni beställa den och även läsa mer om produkten. Pris: 2795 kr. 

Orange jaktjacka herr camouflage

Orange tunn jaktjacka för barn

Franska märket Percussion kommer även med en variant för barnen i orange camouflage. I kragen finns en luva man enkelt tar fram när vinden ligger på eller man behöver ta skydd från regn, vilket även det inbyggda membranet hjälper till med att stänga ute. I brösthöjd finns en ficka, och nedtill två till, alla med dragkedja. Läs mer eller beställ hem den här för bara 695 kr. 

Orange jaktjacka barn


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras