Skytteväst för herr - Vi jämför 4 varianter

Skytteväst för herr - Vi jämför 4 varianter

Skytteväst för herr - Här går vi igenom 4 olika varianter, med lite olika typer av design och funktion men även prisklasser.

Vissa dagar känns våren längre bort än andra, men snart är vi äntligen där och med det träningsdagarna på skyttebanan. I och med det kommer en snygg och funktionell skytteväst väl till hands. Många västar har snarlika egenskaper där det viktigaste i slutändan är att du själv känner dig rörlig och bekväm i din modell. 
För att komma direkt till hela vårt utbud av västar för herr - Klicka här

Tummel - Skytteväst i tweed

Tummel Skytteväst tweed herrFrån våra skotska favoriter Hoggs of Fife kommer ytterligare ett prisvärt och välarbetat plagg, och som vanligt tillverkad i U.K. 
Fickorna är rymliga och har även knappar som går att lossa och få mer utrymme för dina patroner eller annat. Förutom att det är en snygg och fulländande detalj, så ger det förstås ett dämpande skydd mot rekylen. Tyget har en olivgrön bas och vinröda s.k. window pane rutor. 
Pris: 1695 kr

 

Coloniaire Shooter - Skytteväst i mocka

Coloniaire Shooter - Skytteväst i mocka
Skytteväst deluxe - Så sammanfattas nog den här västen allra bäst!
Det är den svenska designern Henric Dahl som ligger bakom märket och varenda liten detalj av plaggen är väl arbetade på för att inte lämna någonting åt slumpen. En vanlig farhåga med mocka är dess skörhet inför yttre åverkan som smuts eller vatten. För att bemöta det har västen en vaxad yta som gör den motståndskraftig mot det och ser även till att västen åldras med värdighet och med åren bara blir snyggare. 
Läs mer, se alla bilder eller klicka enkelt hem den här - Pris 5495 kr

 

Struther - Mångsidig jaktväst

Struther mångsidig skytteväst herr
Den kanske mest "funktionella" eller tekniska varianterna av de här skyttevästarna är definitivt Struther som uppskattas likväl av fiskare som jägare och hund-entusiaster. Materialet är slitstarkt och väl vattenavvisande och baktill finns en stor och rymlig bakficka, och framtill är fickorna expanderabara genom knapparna. På insidan finns ytterligare en ficka, den med dragkedja. 
Pris: 995 kr

 

Combrook - Tweedväst från Alan Paine

Combrook Jaktväst i Tweed - Sage
Det anrika märket Alan Paine har funnits med oss i utbudet sedan start, och likaså just den här västen Combrook i färgen Sage. En älskad klassiker som år efter år får våra kunder att komma tillbaka, oftast för att komplettera med jacka och breeks för det kompletta stället. Kvaliteten på tweedull skiljer sig ofta väldigt kraftigt åt mellan olika varumärken och då som allra oftast även priset. Jämför man känslan av tyget på den här västen kontra Tummel högst upp, så känns det direkt då Combrook har en mycket mjukare och lenare känsla, medans Tummel känns mycket grövre tack vare de tekniska fibrerna i tyget. 
Pris: 2995 kr


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras