Julklapp till Jägare - 14 Tips och 3 Prisklasser

Julklapp till Jägare Tips

Julen närmare oss med storsteg och ännu en gång har månaderna bara flugit iväg. I och med det börjar det nu det bli hög tid att planera in kommande adventshelger, allt härligt bakande och handlande som kommer med det. Vi har under året kraftigt utökat vårt sortiment och tänkte därför passa på att göra en ny lista med tips på julklappar till jägare och alla oss som älskar både natur och livet på landet. 

Julklappstips under 500 kr

1. Första Hjälpen Kit

Första hjälpen kit jakt

Ett lika enkelt som viktigt kit att ha med sig oavsett vilket äventyr man ska ut på. Olyckor sker som oftast när man är oförberedd, ouppmärksam eller stressad. Se därför till att som rutin alltid ha ditt första hjälpen kit nära till hands. 
Pris: 250 kr

2. Rutig Jaktskjorta Countryman - För Herr eller Dam

Jaktskjorta Countryman Dam & Herr

Jaktskjortan Countryman med bruntoniga rutor har varit säsongens absoluta storsäljare för både dam och herr. Med den tidlösa designen som gör den användbar till livets alla olika skeenden och till ett närmast oslagbart bra pris förstår vi precis varför. 
Countryman Herr Pris: 595 kr. Countryman Dam Pris: 595 kr. Här kan ni se alla våra herrskjortor och här alla våra damskjortor. 

3. Jaktslips med Motiv - Fasan, Rapphöna eller Hjort

Jaktslips med motiv fasan

De här slipsarna är ett snyggt komplement till din skjorta och finns att välja mellan motiv med fasan, rapphöna eller hjort på. Materialkompositionen är 65% silke och 35% ull vilket ger dem en lyxig känsla och en något matt finish. Perfekt som gåva då de levereras i presentkartongerna på bilden.
Pris: 450 kr.

4. Patronficka - Mörkbrunt Läder

Patronficka Mörkbrunt Läder

Här har vi en snygg och praktiskt patronficka i mörkbrunt läder från brittiska Jack Pyke. En bra accessoar för alla jägare att ha och kommer kanske extra väl till hands vid t.ex. skytteträningen, men har också visat sig uppskattat som godisutrymme för våra fyrbenta vänner. Fäst enkelt fickan i bältet och fyll upp facken med cirka 50 patroner. 
Pris: 545 kr. 

5. Fällbar Trebensstol i Läder

Fällbar trebensstol i läder

Den här trebensstolen är både lätt, praktisk och snygg. Benen är gjorda i lättviktsmetall, sitsen av kvalitativt och bekvämt läder och med axelremmen tar man enkelt med sig stolen i handen eller över ryggen när det är dags för äventyr. 
Pris: 495 kr. 

6. Patronväskor från Jack Pyke och Verney Carron

Patronväska Jack Pyke

Patronväska Verney Carron

Klassiska och snygga patronväskor att bära med sig för en bra tid framöver. Varianten från Jack Pyke finns i grönt eller brunt och kommer med plats för patronhållare man enkelt tar fram. Den nedre kommer från Verney Carron och kollektionen Perdrix.
Pris för Jack Pyke patronväska: 595 kr. Pris för patronväskan Perdrix: 695 kr. 

Julklappstips Under 1000 kr

7. Half-zip Tröjor - 3 olika varianter

Half-zip tröja herr

Den här half-zip tröjan från Jack Pyke är mjuk, värmande och mångsidig. Ullen håller dig varm samtidigt som den andas utåt när du är ute på jakt, fiskar eller vandrar i  skogen. Med en snygg skjorta under bär du den snyggt på kontoret eller middagen, och varför inte kanske till och med ihop med en slips. Tröjan är tillverkad i 100% lammull och finns även tillgänglig i mörkgrönt och marinblå
Pris: 895 kr.

8. Fox Half-Zip från Verney Carron

Fox half-zip tröja herr

Från franska Verney Carron kommer tröjan Fox med snygga och förstärkande paneler i mockaimitation på både axlarna och armbågarna. Materialkompositionen med 30% ull, 30% polyamid och 40% akryl ger en ökad slitstyrka och framförallt vindskydd. Precis som tröjan ovan är den utmärkt att bära även till vardags och man får således mycket tröja för pengarna. 
Pris: 895 kr.

9. Hebrides Windstopper från Hoggs of Fife

Hebrides Windstopper half-zip

För den som önskar sig en tröja med riktig windstopper är Hebrides definitivt ett av de bästa alternativen på marknaden. Den här tröjan har ett vindtätt foder som är testat för att klara av vindar upp till 10 på Beaufortskalan, vilket innebär storm. Det gör den här tröjan till det varmaste och mest tekniska av alternativen, och kommer till användning vid alla typer av utomhusaktiviteter oavsett om det rör sig om jakt, fiske, segling eller mysiga promenader i höstrusket. Tröjan är gjord i 70% ull och 30% polyester och även denna har axelpaneler i mockaimitation. Precis som alla plagg från Hoggs of Fife är även den här tröjan tillverkad i U.K. 
Pris: 1395 kr.

10. Vapenvårdskit

Vapenvårdskit
Precis som allt annat värdefullt man har behöver det med jämna mellanrum lite extra omvårdnad, oavsett om vi pratar familj, vänner eller prylar. 
Det här är ett prisvärt och komplett vapenvårdskit med utrustning som du enkelt håller dina vapen i toppskick med. I väskan kommer mässingsstavar i olika diamaterar, adaptrar i olika storlekar, trasor och borstar. 
Pris: 595 kr.

Julklappstips 1000 kr & Uppåt

12. Härkila Driven Hunt Heat Muff

Härkila Driven Hunt Heat Muff
Härkila har de senaste åren utvecklat riktigt bra och uppskattade el/värmeprodukter i deras kollektion Heat. Härkila Driven Hunt Heat Muff är en av accessoarerna tillgängliga och kommer väldigt väl till hands för de som sitter länge på pass och vill undvika risken för de där riktigt kalla händerna. Baktill finns ett spänne man kan knäppa runt midjan, vilket gör att när det är skottläge tar du snabbt och enkelt ut händerna utan att något ramlar ned och skapar oväsen eller hamnar i vägen.  Hos oss på Jaktstil kommer den lika ofta till användning vid isfisket som på jakt.
Pris: 1495 kr.

13. Skjutstöd från Seeland

Skjutstöd Seeland
Ett skjutstöd från Seeland är en utmärkt gåva till den jägare som vill ha en stabil, lätt och smidig skjutkäpp till hands. Stödet viks enkelt ned i tre delar och väger bara 1,25 kg. Läs mer om dess specifikationer eller beställ hem det här för 1095 kr.

14. Arxus Primo Nord LW

Arxus Primo Nord LW stövlar
Arxus Primo Nord LW är den senaste succén ut från svenska Arxus som nu tar hela Europa med storm. De här stövlarna är en perfekt julklapp till den person som spenderar mycket tid i naturen året om. Genom ett högisolerande neoprenfoder skapas ett viktigt luftlager mellan kroppen och skaftet. I och med det självregleras också värme och fukttransporteringen vid användningen. På så vis är de lika användbara under årets varmare dagar som de kalla, då de är klassificerade att bäras ända upp till -20 grader. De är stabila och ger ett bra stöd för dig som vandrar långa sträckor eller rör dig i utmanande och varierande terräng.
Läs mer om stövlarnas alla funktioner eller klicka hem dem här för 2995 kr. På länken här kan ni se alla våra stövlar från Arxus of Sweden.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras