Jaktkläder från Seeland - Nytt Märke hos Jaktstil!

Jaktkläder från Seeland

Ännu ett nytt märke gör oss sällskap här på Jaktstil och denna gången är det Seeland och deras jaktkläder som kommer in! 

Seeland är ett danskt företag som på ett snyggt sätt kombinerar still och funktion i sina jaktkläder. Det gör att de erbjuder något för alla typer av jaktformer och behov för naturälskaren och passar perfekt in hos oss. 

Vill du gå direkt och spana in samtliga Seeland-produkter vi har, då gör du det här.

Key-Point Lady - Vattentät jaktjacka från Seeland

Vattentät Jaktjacka Dam - Key PointVattentät jaktjacka dam Key point

Den här jackan är ett solklart exempel på vad som gör Seeland till ett grymt komplement till vårt utbud. Jackan har en klassisk och tidlös design som gör den utmärkt att bära såväl på andjakten som vid pyrschjakt. Jackan har en vaxad yta som gör den extra slitstark och gör att den åldras fint samt ett första skydd mot regn. Utöver det är den ju också försedd med det vind- och vattentäta membranet SEETEX®. Den här jackan blir enkelt en favorit i garderoben och med dess snygga design och funktioner bär du den enkelt till vardagens alla varierande situationer. För dig som söker ett komplett jaktställ finns två olika typer av byxor att välja mellan beroende på dina krav och behov. Läs mer eller klicka enkelt hem den här för 1695 kr. 

Key Point Lady Reinforced - Vattentät Jaktbyxa

Vattentäta jaktbyxor dam

Här har vi ett par av de byxorna man kan välja till jackan ovan. Precis som namnet antyder är de slitstarka och försedda med förstärkningspartier och har samma vind- och vattentäta SEETEX® membran i sig. På så vis håller du dig torr under jakten eller när du är ute och vandrar och vill ha en byxa att lita på. De kostar 1195 kronor och finns i den tunnare varianten för 845 kr

Hawker Advance - Vattentätt & tekniskt jaktställ för dam

Vattentät jaktjacka dam Vattentäta jaktbyxor dam

Det märks tydligt att Seeland är skapat av och för aktiva jägare, särskilt i jackan och de tillhörande byxorna i modell Hawker Advance. De är tillverkade i ett lätt och tyst material som gör det här stället utmärkt att bära till alla typer av jakt men även andra friluftsaktiviteter. Materialet är vattentätt och stretchigt så rörelseförmågan är optimal, oavsett om du ska ta dig genom trånga snåriga områden eller nedför en brant backe. Både jacka och byxor har tejpade sömmar som ser till att inget vatten riskerar att tränga in den vägen heller. Små detaljer som underlättar vid användningen är t.ex. också tvåvägsdragkedjorna. Det är oerhört välarbetade plagg och för den intresserade rekommenderar vi verkligen att ni läser mer kring alla plaggens funktioner. Plaggen går att köpa separat och jackan kostar 1995 kr och byxorna 1795 kr

Understället Climate i merinoull

Underställ Merinoull Jakt

För herrarna är den första produkten ut från Seeland understället Climate som är tillverkat i 100% merinoull. Förutom att det är ett oerhört mjukt och lent material att bära direkt mot huden är det bland det bästa alternativet när man vill ha något som värmer men också på ett effektivt vis transporterar fukt och andas. Seeland tänker alltid på detaljerna, därför är exempelvis sömmarna satta på utsidan så de inte riskerar att skava. Dragkedjan är en smidig half-zip så man kan dra ned om man kommer in eller fått upp värmen ordentligt. Läs mer eller beställ hem det här för 1395 kr. 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras