Vision

Jaktmode har ett blandat rykte om sig, där vissa anser att det är pretentiöst och dyrt. Det vill vi ändra på utan att tumma på stil och kvalitet. Med anledning av detta lanserades Jaktstil.se under december 2018 med målet att göra jaktmodet mer tillgängligt för alla.

Som de allra flesta jägare vet så är jaktkläder oftast förenade med höga kostnader om man vill hålla en hög kvalitet och funktionalitet, speciellt om man eftersträvar en bra standard stilmässigt.

Vi tyckte att det saknades en butik på nätet för jägaren och naturmänniskan där det erbjuds ett nischat sortiment som både kombinerade stil och funktionalitet – till ett rimligt pris. Genom att göra det vill vi sänka tröskeln för ett aktivt jakt, fiske- och friluftsliv.

Mycket av vår inspiration kommer från England som har en mycket bredare marknad än vad Sverige erbjuder när det kommer till jaktmode, men vi är ständigt på jakt efter ny inspiration både inom och bortom Europa.

De produkter vi säljer här på sidan har vi själva handplockat från olika länder och leverantörer. Det är produkter som vi själva tror på och använder. Vår vision är att erbjuda dig som kund en unik service när du handlar hos oss, där vi är mycket mer än bara en butik på nätet.

Vi På Jaktstil

Mikael Erlandsson

Det var Mikael som i december 2018 lanserade Jaktstil efter många månaders hårt arbete och uppbyggnad.
Som VD och grundare av företaget fokuserar Mikael främst på Jaktstil's ekonomiska utveckling, finansiella frågor och strategiska möjligheter framåt. Efter studier i USA och Uppsala var Mikael bl.a. med som en kärnspelare i grundandet av det världsomskrivna taxi och transportföretaget Bzzt. Har ni t.ex. finansiella frågor och vill komma i kontakt med honom? Hör då av er på mikael@jaktstil.se.

Wictor Selin

I augusti 2019 gick företaget in i en ny fas och Wictor har varit med sen dess. I ett litet företag får man testa på och ta sig an det mesta, men med erfarenhet från retail, produktutveckling och marknadsföringsstudier är det främst inköp, kundupplevelse och marknadsutveckling överlag som ligger på arbetsbordet om dagarna. Har ni önskemål om att se några särskilda nya varumärken, eller kanske frågor om ett byte? Skicka bara ett mail till wictor.selin@jaktstil.se så återkommer han vanligtvis inom ett dygn.

Jan-Åke Hansson

Mars 2020 var också en viktig punkt för Jaktstil's utveckling. Efter företagets första hela jaktsäsong på marknaden fick Jaktstil förstärkning av mat-fantasten och jaktentusiasten Jan-Åke Hansson som kom senast från att varit med och öppnat och etablerat restaurangen Tako i Stockholm. Med ett ansvar för bl.a. fotografering och närvaro i sociala medier är det både som privatperson och företag honom ni ska kontakta för t.ex. Jaktstil's ambassadörsprogram och samarbeten. Det gör ni på janake@jaktstil.se.