Vision

Jaktmode har ett blandat rykte om sig, där vissa anser att det är pretentiöst och dyrt. Det vill vi ändra på utan att tumma på stil och kvalitet. Med anledning av detta lanserades Jaktstil.se under december 2018 med målet att göra jaktmodet mer tillgängligt för alla.

Som de allra flesta jägare vet så är jaktkläder oftast förenade med höga kostnader om man vill hålla en hög kvalitet och funktionalitet, speciellt om man eftersträvar en bra standard stilmässigt.

Vi tyckte att det saknades en butik på nätet för jägaren och naturmänniskan där det erbjuds ett nischat sortiment som både kombinerade stil och funktionalitet – till ett rimligt pris. Genom att göra det vill vi sänka tröskeln för ett aktivt jakt, fiske- och friluftsliv.

Mycket av vår inspiration kommer från England som har en mycket bredare marknad än vad Sverige erbjuder när det kommer till jaktmode, men vi är ständigt på jakt efter ny inspiration både inom och bortom Europa.

De produkter vi säljer här på sidan har vi själva handplockat från olika länder och leverantörer. Det är produkter som vi själva tror på och använder. Vår vision är att erbjuda dig som kund en unik service när du handlar hos oss, där vi är mycket mer än bara en butik på nätet.