Vision

Jaktkläder kan ibland ha ett blandat rykte om sig, där vissa anser att det är pretentiöst eller dyrt. Det vill vi ändra på utan att tumma på stil och kvalitet. Med anledning av detta lanserades Jaktstil.se under december 2018 med målet att göra snygga och funktionella jaktkläder mer tillgängligt för alla.

Som de allra flesta jägare vet så är jaktkläder oftast förenade med höga kostnader om man vill hålla en hög kvalitet och funktionalitet, speciellt om man eftersträvar en bra standard stilmässigt.

Med Jaktstil vill vi hylla den vackra naturen som omger oss och givit oss så mycket, en hommage till vad vi kallar
the Scandinavian country lifestyle.

Mycket av vår inspiration kommer från England som har en mycket bredare marknad än vad Sverige erbjuder när det kommer till klassiskt jaktmode, och för de mer samtida kraven har vi både svenska och europeiska varumärken i arsenalen. Vi är dock ständigt på jakt efter ny inspiration likväl inom som bortom Europa, och vi är alltid lyhörda för förslag från er om ni tycker vi saknar något.

De produkter vi säljer här på sidan har vi själva handplockat från olika länder och leverantörer. Det är produkter som vi själva tror på och använder och vår vision är att erbjuda dig som kund en unik service och expertis när du handlar hos oss.