lighter-2.webp

Om oss

Vår historia

Två vänner delade en dröm: att göra kvalitativa och prisvärda jaktkläder tillgängliga för alla. Inspirerade av Englands omfattande utbud av klassiskt jaktmode, har vi utökat vårt sortiment för att inkludera både svenska och europeiska märken för att uppfylla de moderna kraven.

Vi strävar alltid efter att utvecklas och är öppna för nya influenser, oavsett om de kommer från inom eller utanför Europas gränser.

DSC5149.jpg

Prisvärda jaktkläder


Högkvalitativa jaktkläder, äkta hantverk, överkomliga priser – hur är detta möjligt? Som återförsäljare har vi specialiserat oss på att noggrant välja ut det bästa inom jaktkläder från ledande tillverkare. Dessutom har vi nyligen lanserat vårt eget exklusiva varumärke, Grinda. Genom att kombinera det bästa från välrenommerade märken med vårt egna unika sortiment, kan vi erbjuda en oslagbar mix av kvalitet, hantverksskicklighet och värde.

Screenshot_2024-04-10_at_19.43.03.png

ANSVARSFULLT OCH HÅLLBART MODE


Vi strävar kontinuerligt efter att inte bara producera våra kläder på ett rättvist och miljövänligt sätt, utan också att de produkter vi köper in ska hålla samma höga standard av hållbarhet. Utmaningen är stor, men vi är beslutna att göra vårt yttersta och förbli öppensinnade i processen. Hållbarhet för oss innebär mer än bara själva tillverkningen; det handlar även om vilken typ av kläder vi erbjuder världen och människorna som står bakom dem. Vi är övertygade om att den mest betydande förändringen vi kan bidra till är ett skifte från snabba konsumtionscykler till produkter som varar länge och är tillverkade med genuint hantverk.