Här har vi samlat generella storlekstabeller och storleksguider från våra leverantörer.
Hittar ni inte den information ni söker efter? Vänligen kontakta oss på info@jaktstil.se så ser vi till att besvara er fråga så fort som möjligt, vilket nästan alltid är inom 24 timmar.


Alan Paine Herr

Alan Paine Size Guide Men

Alan Paine Dam


Arxus


Jack Pyke

Män & Kvinnor


Härkila


Hoggs of Fife

Män & Kvinnor
Generellt är överdelar för herr från Hoggs of Fife som jackor, västar och skjortor något stora i storleken och det blir för det mesta bra när man går ned en storlek från sin "vanliga". För breeks/knickers däremot gäller det motsatta.  
Vi samt våra kunder upplever dock genomgående produkterna för dam vara mer "true-to-size".


Percussion och Verney Carron

Både Percussion och Verney Carron är två franska varumärken som även ägs av samma företag. De har generellt sett väldigt snarlika passformar och storlekar märkena emellan då det främst är design och funktion mellan varumärkena som skiljer.


Seeland

Walker & Hawkes

Det finns tyvärr ingen generell storlekstabell från leverantören av Walker & Hawkes.
Däremot finns det ett par saker som är genomgående för storlekarna och passformarna för deras produkter förr herr. Generellt så uppfattar de flesta kunder deras jackor och västar som raka i passformen (regular/classic fit) och de som vill ha en mer åtsittande passform brukar bli nöjda när de gått ned en storlek.
För dam gäller samma sak där, att många kunder upplever deras plagg som något rakare i passformen jämfört särskilt med skandinaviska varumärken.

XJAGD