Varmt välkomna till jakthörnan!

Jakthörnan är vad vi kallar vår mini-butik här i Stockholm.
Efter många förfrågningar om att besöka vårt kontor för att handla direkt där har vi nu valt att göra om det till en kombination av kontor och showroom med möjlighet till att handla på plats.

Hela vårt sortiment som finns på webshopen kommer inte finnas på plats men däremot ett stort urval och ni kommer om inte annat enkelt kunna lista ut er storlek och beställa hem den på plats. Finns er storlek på plats i vårt showroom får ni självklart gärna också handla på plats. På bilden nedan kan ni se ett exempel på hur det under storlekarna står angivet om produkten finns i Stockholm eller på centrallagret i Kungsbacka, som ni också är varmt välkomna att besöka.

Showroom - Strandvägen 41, Stockholm

Öppettider

Från vecka 23 och tills vidare är utbudet kraftigt begränsat p.g.a. flytt till ny lokal under sommaren.
Öppet för privata bokningar. Maila info@jaktstil.se eller ring 072 027 37 92 så bestämmer vi en tid.

Portkod
Ring: 072 027 37 92 så kommer vi och öppnar portdörren.

Boka Tid
Har ni önskemål om en annan tid, kontakta oss på info@jaktstil.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa er och svarar alltid inom ett dygn, men oftast redan samma dag.
Ni kan även ringa på: 072 027 37 92 under måndag - torsdag kl 11.00-18.00 och fredagar 11.00-15.00 (ord. arbetsdagar). Vi är flexibla och kommer göra vårt bästa för att försöka möta de behov och önskemål ni har och anpassa våra tider om möjligt.