Resmål - Sydafrika

Keta Park
Limpopo

Äventyrsresor Sydafrika

 

JAKT PÅ KETA PARK

En privateägd farm om 8000 hektar i Limpopo, Sydafrikas nordligaste del. Ifrån bergskedjorna blickar du ut över savannen, ända över till Botswana.
Här kommer vi efter jakten tillsammans tillaga mat över öppen eld och avnjuta god dryck med en alldeles unikt och sällan skådad utsikt.

Företagsresor Safari Sydafrika
Jakt Safari Afrika
Företagsresor utomlands

 

FISKA PÅ WILD COAST

I Transkei provinsen, Sydafrikas östkust, ligger vad som historiskt sett kallas Wild Coast. Ett område med djup historia, oexploaterad natur och ett rikt djurliv både till havs och på land.
Förbered er för djuphavsfiske med långa och utdragna kamper med allt från tonfisk, dorados, hajar, geelbek och red steenbras, bara för att nämna ett fåtal.

Fiske Afrika

Blanda jakt med privat safari och djuphavsfiske

Företagsresor utomlands Afrika
Safariresor Sydafrika

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Det här är ett nytt projekt både för oss och våra partners, som aldrig tidigare sysslat med kommersiella jakt- eller fiskeresor, utan har varit förbehållet familj och vänner, samt affärspartners. Upplevelsen kommer att vara väldigt privat, och långt utöver något du finner genom en klassisk byrå eller reseförmedlare.

Som resultat kommer det finnas ett begränsat antal platser varje år.
Prissättningen varierar utifrån vad ni önskar jaga, om ni vill åka helikopter över området, besöka kringliggande parker dit exempelvis noshörningarna och elefanterna flyttats för att garantera både djuren och människor skydd från tjuvskyttar.

Priserna börjar på 90 000 kr/person för mat, uppehälle och jakt med ledare på Keta Park, och då ingår även fällningsavgift för samma belopp. Vi bistår med hela processen av transport ned och pris på flyg varierar utifrån vilken typ av flyg ni önskar. Vi samarbetar med en svensk partner som är ledande inom resor med privatjet för de som önskar att resa på så vis.

Kontakta oss gärna idag på info@jaktstil.se för att höra hur vi kan sätta ihop resan för att passa just era önskemål och drömmar.