Jaktkläder i Stora Storlekar

Jaktkläder i stora storlekar

Hos oss hittar ni ett välsorterat utbud av jaktkläder i små som stora storlekar. 
Ibland kan det vara svår att hitta sina jaktkläder både i små eller i stora storlekar. Vi gör vårt bästa för att alltid kunna erbjuda ett sortiment av prisvärda jaktkläder för alla jägare. 
De av våra varumärken som är "störst i storlekarna" rent generellt är Hoggs of Fife, där man ofta kan gå ned en storlek från sin vanliga. 

Woodsman - Vaxad jacka i stora storlekar

Vår vaxade jacka Woodsman från Hoggs of Fife är ett utmärkt exempel för dig som söker en snygg och klassisk jacka i stor storlek. Vi erbjuder den i upp till storlek 3XL, och den har dessutom en regular fit passform och uppfattas som "stor i storleken" av de flesta kunderna. 
Vaxad jacka oljerock herr

Vaxad Väst - Hoggs of Fife

Ett annat nästan omåttligt populärt plagg från Hoggs of Fife är vår vaxade väst. Den har precis som jackan en rak pass form, och går även den att beställa i 3XL. 

Vaxad Väst Herr

Alan Paine - Combrook 

Serien Combrook från Alan Paine innehåller en rad olika varor som breeks, väst och jacka. Jackan finns här i två olika modeller och passformen "Shooting fit" är något rymligare än "Field coat". Det är bl.a. för att skapa mer rörelseförmåga under jakten. Som vi gjort för en rad andra kunder, hjälper vi er gärna med att beställa jacka eller väst i 3 eller 4XL. 
Tryck här för att komma till jackan.
Tweedjacka jakt herr

Tunn Jaktjacka i Camo - Softshell Digicam från Jack Pyke

Från brittiska Jack Pyke har vi den här tunna jaktjackan i camouflage och tillverkad i ett vattenavvisande material som ser till att regn pärlar sig och rinner av. Jackan har även tagits fram för att hålla tätt vid dragkedjorna och fickor. Bröstfickan och de två sidfickorna ser till att du även får med dig alltid viktigaste under dagen. Jackan finns tillgänglig att köpa i upp till 3XL.
Tunn jaktjacka herr camouflage

Cambridge Fleeceväst - Hoggs of Fife

Cambridge fleeceväst från Hoggs of Fife är ett snyggt och värmande plagg att som kan komma att användas nästan året om. Under våren och sommaren bara för sig, men under höst och vinter som ett värmande extra lager under din jacka. Västen har en något tilltagen längd vilket ger ett extra skydd mot vind som annars riskerar tränga in under ryggen. Kläder från Hoggs of Fife är ofta något vida och raka i sin passform och även i det här fallet. Västen är tillverkad i U.K. och finns tillgänglig i storlek upp till 3XL.
 
Blå fleeceväst herr jakt

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras