Välj rätt byxor för fågeljakten - Carrick Breeks från Hoggs of Fife

Välj rätt byxor för fågeljakten - Carrick Breeks från Hoggs of Fife

Idag ska vi tala om en riktig pärla i vår butik, nämligen byxorna Carrick Breeks från Hoggs of FifeJakten är inte bara en aktivitet, det är en livsstil. Och precis som i varje aspekt av livet, spelar detaljerna roll. Oavsett om det handlar om funktion eller stil, så är en av de mest fundamentala detaljerna under en jakt ditt val av kläder.

En Klassiker i Ny Tappning

Om du är en entusiastisk jägare, vet du hur viktigt det är med bekväma och funktionella kläder. Carrick Breeks, gjorda i mollskinn, kombinerar komfort och stil på ett mycket diskret vis. 
Mollskinn är ett tyg gjort på bomull, och som ofta karakteriseras av dess mjuka, lena känsla, och något grövre tjocklek än t.ex. ett par bomullschinos. Den mjuka och stretchiga kvaliteten på mollskinnet ger dig full rörelsefrihet och värme utan att du behöver kompromissa om stil.
Många kunder vill ha ett par tidlösa och stiliga breeks/knickers, men vill ha något lite diskretare än klassisk tweed. För de tillfällena rekommenderar vi starkt byxor likt dessa! 


Gå direkt till byxorna här - Eller hela vårt utbud av knickers här.

Passar För Alla Tillfällen

Vare sig du är på fasanjakt eller bara ute i skogen, passar dessa byxor perfekt. De är dessutom i en färg och kvalitet som är lätt att matcha med andra plagg. En tweedväst som Tummel, en tidlös skjorta eller varför inte en vaxad jacka gör sig utmärkt till dessa breeks.

Mollskinnsbyxor 

För dig som gillar den härliga kvaliteten, finns de nu även inne i modell av klassisk femficksmodell. Läs mer eller beställ hem ett par här

Mollskinnsbyxor herr

 

Materialfördelar

Materialet i dessa byxor består av 98% bomull och 2% elastan, en kombination som ger en hållbar och flexibel passform. Dessutom är de tillverkade i Hoggs of Fife familjeägda fabrik i Storbritannien, vilka är erkända för sina höga kvalitet och noggrannhet till detaljer. 

Perfekt för Gummistövlar och Strumpor

Breeks, i Sverige ofta refererat till som knickers, har en längd som slutar precis nedanför knäet. Det gör dessa byxor utmärkta att bära tillsammans med gummistövlarknähöga strumpor och garters, vilket är en oumbärlig kombination under våta och leriga jaktutflykter. Att kombinera till dina kängor går dock också precis lika väl. 

Sammanfattning

Om du letar efter ett par byxor som balanserar mellan tradition, tidlös stil och modernitet, har du hittat dem i Carrick Breeks från Hoggs of Fife. Med sitt mycket behagliga material och sin klassiska design, är de närmast ett måste i ditt klädutbud för sällskapsjakten. 

Vill ni se fler breeks eller andra snygga plagg, särskilt lämpade för fågeljakten? 
Kika in länken här


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras