Prisvärt första jaktställ för dam - Avail Women

Prisvärt första jaktställ för dam - Avail Women

Vi får ofta frågan om vad som är ett rekommenderat och prisvärt jaktställ, och just nu lyder svaret Avail Women från Seeland. Att välja rätt kläder och tillbehör för jakt är en viktig del av att säkerställa en lyckad och minnesvärd upplevelse. 

Det är viktigt att ditt första jaktställ kommer med funktionalitet, komfort samt skydd mot väder och vind. Hos oss på Jaktstil.se finns allt du behöver för att komma igång med det jaktäventyr ni gett er in på.  

Avail Women Jacka - En prisvärd och funktionell jaktjacka för damer

Avail Women jaktjacka damTill jackan - 1895 kr

Seeland har tagit fram en fantastisk jaktjacka för damer, modellen heter Avail Women, och den ger dig allt du behöver för en lyckad jakt. Den mörkgröna färgen är diskret, snygg och smälter in i naturen, och det mycket tysta materialet hjälper dig att smyga fram utan att avslöja dig för din omgivning.

Med en avtag- och justerbar huva får du bättre möjlighet att anpassa jackan efter väder och situation för dagen. Dess vattenavvisande dragkedjor hindrar regn från att sippra in och håller dig torr även under de blötaste jaktdagarna. Två stora framfickor och en radioficka ger gott om utrymme för förvaring av patroner och allt du behöver ha nära till hands. Med en justerbar midja och nedre kant gör att jackan sitter perfekt för dig och ger en ökad rörelsefrihet. Med en vattenpelare på 10.000 mm är Avail Women-jackan vattentät och klarar av att stå emot tuffa väderförhållanden.

Avail Women - Bekväma och tysta jaktbyxor för damer

Avail women jaktbyxor dam
Till byxorna - 1895 kr

Seeland har även tagit fram Avail Women-jaktbyxorna som kompletterar jackan perfekt. Byxorna är tillverkade av samma tysta och hållbara material som jackan. Två framfickor samt en lårficka med vattenavvisande dragkedjor ger utmärkta förvaringsmöjligheter och ett skydd för att de ska bli våta. Likaså byxorna har en vattenpelare på 10.000 mm är de vattentäta och ser till att du håller dig torr under jakten, skogspromenaderna eller andra friluftsdagar. Något som uppskattas mycket är byxornas elastiska midja vilket ökar komforten och flexibiliteten för er, samt att de är enkelt justerbara nedtill vid fotslutet. 

Sammanfattning

Avail Women's jaktställ från Seeland är ett utmärkt val för dig som till ett rimligt pris söker kvalitet, komfort och funktionalitet i ditt första jaktställ. Detta ställ kommer inte bara göra dina jaktäventyr mer bekväma och givande, utan även addera en stilren och professionell look. Så vänta inte längre!
Handla direkt här i vår webbshop eller kom in till vår butik på Narvavägen 22 i Stockholm för att prova och köpa detta fantastiska jaktställ. Ge dig själv en skön start på jaktsäsongen med Seelands Avail Women's jaktställ – vi är övertygade om att du kommer att älska det lika mycket som vi gör!
 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras