Värmekläder - Håll dig varm under jakten

Värmekläder - Håll dig varm under jakten

Värmekläder är det absolut bästa sättet att hålla sig varm på under jakten. Oavsett om du väljer en värmejacka, värmeväst, handmuff eller ett underställ så kommer du vara riktigt nöjd under jaktpassets kallare stunder.

Härkila har inte bara tagit Sverige med storm utan nu stora delar av världen. För oss kändes det självklart att välja några av marknadens bästa producenter av jaktkläder även för värmekläder. 

Härkila Heat - Värmejacka

Härkila Heat värmejacka

Den här jackan blev ett naturligt steg att tillverka efter succén med Heat-västen. Byggd på samma grund och tanke som värmevästen så isolerar den ännu lite mer värme i och med värme som kan samlas i armarna. Hela insidan är även försedd med värmereflekterande foder för att förhindra värmeförlust. Genomgående för de här produkterna i kollektionen är att de är lätta och packas enkelt med utan risk för att förstöra slingorna, och kan även tvättas i maskin. Inställd på den högsta värmen (52 grader) så kan västens batteri hålla i upp till 7 timmar i 0-gradigt väder.

Läs mer om produkten eller beställ hem den här. 

Härkila Heat - Värmeväst

Härkila Heat värmeväst

Den här värmevästen/elvästen har sedan sitt intågande i kollektionen uppdaterats och håller idag ännu högre nivå än tidigare. Precis som jackan har västen stretchpaneler på sidan för att inte riskera att begränsa din rörlighet. Mellan ryggstyckena och ländryggen är kroppen som mest utsatt för kyla och det är där som värmepanelerna är placerade. Värmen kan ställas in mellan 30-52 grader och regleras antingen via Härkilas egna app eller genom ett enkelt knapptryck på västen. För att kunna tvättas i maskin är USB-uttaget även det vattentätt. 

Ta del av hela produktbeskrivningen eller beställ hem er Härkila Heat värmeväst för 2895 kr här.

Härkila Heat - Underställ

Härkila Heat Underställ

Den här produkten säljs som två separata delar och utgör tillsammans ett fantastiskt underställ att bära såväl som på jakt som andra friluftsaktiviteter i kylan. De båda delarna är gjorda i 80% nylon och 20% spandex för att skapa en så snabbtorkande, slitstarkt och stretchig produkt. Härkila är väldigt ensamma på marknaden med att erbjuda värmekläder som kan vikas och tvättas utan problem, vilket skapar ett stort mervärde för användaren. Du ställer enkelt in värmenivån på 35, 43 eller 50 grader med ett knapptryck. Alla produkterna i Heat-kollektionen stänger också automatiskt av sig självt när den önskade temperaturen är nådd, och sätts igång igen precis innan den går ned. 

Här kommer du till den fulla produktbeskrivningen för den långärmade t-shirten och här till långkalsongerna. Varje del kostar 2195 kronor. 

Härkila Heat Driven Hunt Muff

Härkila Heat Driven Hunt Muff

Härkila Heat Driven Hunt Muff är en utmärkt accessoar som förbättrar både prestation och upplevelsen i sig när du är på pass. Du fäster enkelt muffen med den elastiska remmen eller knäppningen. När det blir skarpt läge och du behöver agera snabbt så har du varma händer direkt redo att ta ut. 
Tryck här för att läsa mer eller beställ enkelt hem den - Pris: 1595 kr


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras