Tunna Jaktkläder - Bästsäljare Just Nu!

Tunna Jaktkläder - Bästsäljare Just Nu!

Det härliga aprilvädret har visat upp sig på olika håll i landet med varierande temperaturer och soltimmar, och vad passar bättre till det än lite tunna jaktkläder? Här är våra bästsäljare av nya tunna jaktkläder för tillfället för dam, herr och barn. 

Jaktstället Freja Lady från Härkila

Ett av de mest efterfrågade kompletta ställen från Härkila har äntligen landat hos oss på Jaktstil!
Med full-stretch i både byxa och jacka tillsammans med vattentäthet och andandes membran och ventilationsöppningar så förbereder det här stället en för alla de olika väderlag du kan hamna i här i landet.
Kanske först och främst framtaget för jägare men precis lika användbart för hundtränaren, hiking eller fiske. Som vanligt med Härkila har inget lämnats åt slumpen i den här designen och du kan räkna med plagg att bära för många år framöver. 

Härkila Freja LadyHärkila Freja Lady Byxor

Freja Lady Jacka: 4495 kr och Freja Lady Byxa: 3195 kr

Softshell Ghostcamo från Percussion

Här har vi en tunn jaktjacka i s.k. softshell i den orangea camouflage Percussion kallar Ghostcamo. Ett oerhört prisvärt alternativ för dig som söker ett tunnare alternativ till jaktjacka kanske främst att bära under vår, sommar och tidig höst. Jackan har en krage som går att dra upp i halsen, tre ytterfickor med dragkedjor där en av dem är lämpad för radio. Den här jackan håller er både synlig och torr, då membranet stänger ute vatten men andas utåt. På Jaktstil används den här jackan både till jakt och till havs när fisket väntar. 

Orange tunn jaktjacka herr

Softshelljacka i Orange Ghostcamo: 995 kr.

Fleecevästen Presly & Scotland från Percussion - För Dam & Herr

Den här västen är välarbetad från början till slut och det syns i alla dess delar, i både dam och herrversionen. Insidan bryter av med ett mjukt foder i beige och kanterna på plagget har smått kontrasterande detaljer utan att synas för mycket. Största skillnaden mellan dam och herrvarianten är att den för herr har en extra ficka i brösthöjd samt axelpaneler i imitationsmocka. Det är inte bara en snygg detalj utan ger också lite extra skydd vid skyttet. 

Fleeceväst Dam ScotlandFleeceväst herr jakt

Scotland Fleeceväst Dam och Presly Fleeceväst Herr

Praktisk Anorak för Barn

Från skotska Hoggs of Fife kommer denna uppskattade anorak nu även i en modell för barn. Kollektionen heter Struther och innehåller både keps, jacka och byxor för barn, likväl som för vuxna. 

Med två sidfickor och en stor magficka får man med sig allt viktigt som kan behövas under dagen och det man hittar på vägen. Luvan dras enkelt åt när vinden eller regnet ligger på, och membranet i jackan skyddar mot vatten och gör jackan vattentät. För det kompletta stället, kolla in byxorna och kepsen också. 

Jakt Anorak Barn

Struther Anorak för Barn

Camouflage för Barnen - Keps & Väst

Vårt utbud av jaktkläder för de små växer successivt nu för varje säsong och vi tycker det är så kul att få vara med och se hur intresset i nästa generations jägare väser och byggs. Vi har fått många förfrågningar på plagg i camouflage till de yngre och två av våra senaste nyheter för dem är just i det. En jaktväst i s.k. "reporter" design med många och stora fickor som är ett utmärkt plagg för vår, sommar och tidig höst. När västen inte bärs över en t-shirt eller tröja, så kan den med fördel även bäras över grövre plagg när kylan ligger på lite. Till det kommer också den matchande kepsen i samma camouflage, som även kommer i orange. 

Camouflage jaktväst barnJaktkeps Barn CamouflageOrange jaktkeps barn

Camouflageväst för barn och camouflagekeps för barn samt orange jaktkeps.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras