Soto Stormkök - Amicus och Navigator Cook Set

Soto Stormkök - Amicus och Navigator Cook Set

När jaktsäsongen är över betyder det inte att vi tar en paus från skogen för det. Det är dit vi vänder oss för de gemytliga stunderna med familj, vänner eller bara rensa tankarna för sig själv en stund och ladda batterierna. Från japanska Soto har vi nu fått in stormköken Amicus och Navigator Cook Set, och inom kort kommer ännu mer produkter från dem in i sortimentet. 

Soto - Amicus med elektrisk tändanordning och New River Pot

Soto - Amicus w. Igniter & New River Pot

Soto - Amicus w. Igniter & New River Pot

Det här stormköket är lika prisvärt som det är kvalitativt och lätt att ta med sig. 
Vid brännhuvudets krona finns en liten upphöjning och konkav brännaryta som kommer extra väl till användning vid kraftigare vindar.
New River Pot heter kokkärlet som är gjort i hårdanodiserad aluminium vilket bl.a. ger en extra slittålighet för många års användande framöver. Handtagen är s.k. fold-away vilket gör att de enkelt viks in och ut. Kärlet väger totalt bara 118 gram och rymmer 1 liter. 

Läs mer eller beställ Amicus with Igniter & New River Pot här

Soto - Navigator Cook Set 

Soto - Navigator Cook Set

Ett perfekt alternativ för sällskapet som ska vara ute för dagen eller ett par dagar till skogs och söker väl genomtänkta produkter att ha med sig. 
Som man ser på bilden finns det flera olika alternativ att välja bland för dagens behov. Det ultrahårda och anodiserade aluminium som kokkärlen är gjorda av kommer med flera fördelar. Förutom att göra dem lätta till sin vikt gör det att delarna också är särskilt stöttåliga och motstår korrosion jämfört med de mer konventionella alternativen på marknaden. 

Du kan beställa ditt Navigator Cook Set eller läsa mer om specifikationerna här

Soto - Stormtändare

Soto Stormtändare

Oavsett om det är för att tända ditt stormkök eller den värmande brasan så är det en god idé att ha med sig en pålitlig stormtändare. Den här stormtändaren är enkelt påfyllningsbar och har en bränntemperatur på 1300°C. 

Läs mer eller beställ din stormtändare här.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras