Slut på halka med sula från Vibram

Slut på halka med sula från Vibram

Marknadens kanske bästa alternativ för att få slut på halka heter sulor från Vibram.

Bakgrund & Historia

Vibram är en av världens mest kända tillverkare av bra skosulor och har funnits sedan 1937. Företaget har sin bakgrund och historia i Italien där det skapades av bröderna Vitale Bramani som hade en vision om att skapa sulor som är både slitstarka och har ett bra grepp så att användaren inte halkar. Sedan dess har Vibram blivit en av de mest respekterade, eftersökta och använda varumärkena i skobranschen.

Teknik & Funktion

Det som skiljer Vibram från andra tillverkare av skosulor är deras teknik. De använder en kombination av material och teknik för att skapa en sula som är extremt slitstark, har ett bra grepp och är bekväm att bära. Vibram-sulor är också mycket flexibla, vilket gör att de anpassar sig efter foten och ger en bra passform.

Fördelar & Användningsområde

Vibram-sulor är idealiska för jägare, fiskare och friluftsentusiaster som letar efter kvalitetsskor. Sulorna ger ett bra och stadigt grepp på varierande underlag och är utöver det mycket slitstarka, vilket gör dem perfekta för varierande terräng. Deras sulor är också kända för att vara bekväma att bära och ger fötterna den nödvändiga dämpningen för att klara av de tuffaste underlagen.

En annan klar fördel med Vibram-sulor är att de är väldigt lätta att underhålla. De kan enkelt tvättas och rengöras, och behåller sin kvalitet trots att de utsätts för olika typer av tuff terräng och extrema väderförhållanden. Därmed håller de ofta väldigt mycket längre än många av dess konkurrenter. 

På Jaktstil.se och i våra butiker erbjuder vi ett brett sortiment av stövlar och kängor och bl.a. med sulor från Vibram, som dessa kängor i unisex från franska Verney Carron. 

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Vibram-sulor det självklara valet för jägare som letar efter kvalitetsskor med en extremt slitstark och greppvänlig sula som inte tummar på varken bekvämlighet, komfort eller passform. Vibram-sulor är också lätta att underhålla och håller länge trots hårt och intensivt användande. 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras