Skytteväst för Dam - Coloniaire Shooter Lady & Saharian

Skytteväst för Dam - Coloniaire Shooter Lady & Saharian

Vi har nu fått in de eminenta jakt- och skyttevästarna för dam från svenska Coloniaire i modellerna Shooter Lady och Saharian - Båda två i mocka. 

Efter att ha gjort succé på herrsidan under förra året var vi självklart tvungna att komplettera vårt utbud med damvarianterna. 

Tryck här för att komma direkt till jaktvästar, skyttevästar, tweedvästar, fritidsvästar och hela vårt övriga sortiment av västar för dam. 

Shooter Lady

Skytteväst dam i mocka - Shooter Lady

Tillverkad i en mjuk och lätt vaxad getmocka är den här skyttevästen gjord för att bäras många år framöver, och räkna med att plagget bara blir snyggare med tiden. Det är ett välarbetat plagg där inga detaljer lämnas åt slumpen, där det vaxade yttre gör den väl motståndskraftig mot regn eller smuts. Axelpanelerna skapar förutom en snygg detalj extra skydd vid skyttet. 
Till västen

Saharian

Saharian Jaktväst i Mocka - Coloniaire DamPrecis likt västen ovan är den tillverkad i en mjuk getmocka och har en lätt vaxad yta. Västen har en nätt ståkrage som även går att vika ned, och ett snyggt midjebälte som fulländar plagget. En tidlös design för ett plagg som med åren kommer få en fin patina och bara bli snyggare. Den här varianten har även en något mer mångsidig design vilket gör att du med fördel även bär den till vardags. 
Till västen


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras