Nyheter från Härkila! Byxorna Scandinavian, Norberg & skjortan Stenstorp

Härkila Byxorna Scandinavian, Norberg & skjortan Stenstorp

Det är alltid lika kul att ta emot nyheter och inte minst från Härkila! Nu har byxorna Scandinavian, chinosen Norberg och skjortan Stenstorp gjort övriga vårnyheter sällskap. 

Härkila Scandinavian - Byxor i två färger

Härkila Scandinavian Byxor

Härkila Scandinavian Byxor

De här jakt- och friluftsbyxorna i modellen Scandinavian är lika fina som de är bekväma. Som vanligt med kläder från Härkila är byxorna väl genomtänkta in i minsta detalj och dessa byxor är inget undantag. Byxlinningen består av en stretchig resår, sidfickorna är lätt åtkomna med magnetisk stängning och bakom finns ventilationsöppning med dragkedja. Oavsett om du ska på promenad med hunden, röja på tomten eller ut på jakt så kommer de här byxorna enkelt bli en favorit för ändamålet. 

Läs mer eller beställ hem dem här

Härkila Chinos - Norberg Olive

Härkila Norberg Chinos - Olive

Klassiska bomullschinos med stretch är bland det met versatila byxvalet man kan göra. Väldigt enkelt att klä upp sig i med t.ex. skjortan Stenstorp här nedan, addera en slips och stickad tröja till det så är man redo för en middag, eller bär dem mer vardagligt med en t-shirt för den delen. Passformen är relativt klassisk och absolut ingen slim-fit, men inte heller helt raka och i vad som ibland kallas "classic fit". Med 3% elastan blir de extra bekväma och rörliga vid användningen. 

Läs mer om byxorna, se vart du kan besöka oss och testa dem eller beställ enkelt hem dem här.

Härkila Skjorta Stenstorp - Heritage Blue Check

Stenstorp Skjorta - Heritage Blue Check

En bekväm men stilig skjorta gjord i 100% bomull som bärs lika väl på jakten som till vardags. På vänster sida finns en bröstficka med knapp och kragen är i button-down men där knäppningen är dold. Manschetten är reglerbar med två olika lägen för knapparna och skjortan är s.k. non-iron vilket gör att tyget inte alls skrynklar sig som en vanlig skjorta ofta gör. 

Läs mer eller klicka enkelt hem skjortan här


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras