Köp Bushman Myggmedel i Stockholm

Vart kan man köpa Bushman myggmedel i Stockholm? Det är en inte alltför ovanlig fråga som dyker upp. 

Hos oss på Jaktstil kan ni köpa Bushman myggmedel i vår butik på Narvavägen 22, eller beställa enkelt i vår webshop. De sena och ljuvliga sommarkvällarna kan idag kännas väldigt avlägsna, men snart är vi där igen, och med Bushman myggmedel kan kvällarna förbli just så ljuvliga och minnesvärda vi hoppas på. 

Bakgrund & Ursprung

Bushman är ett pålitligt varumärke som funnits på marknaden i över 30 år, och deras produkter har fått erkännanden från stora evenemang runt om i världen. Ett av de kanske mest viktiga och största erkännandet de fått var att under OS i Rio 2016 fick uppdraget att vara officiell leverantör under spelen på rekommendation av WHO. 

Bushman grundades i Australien på 1980-talet, där myggor och andra insekter är en särskilt stor utmaning under sommaren. Företaget insåg behovet av ett stark och pålitlig myggmedel som kunde hålla dess användare skyddade under längre perioder av tid. Det var med den bakgrunden som de utvecklade sitt så effektiva myggmedel som nått stor popularitet och idag säljs och efterfrågas över hela världen.

Den aktiva ingrediensen som skapar det effektiva resultatet heter DEET. Historiskt sett har DEET använts som insektsmedel enda sedan 1950-talet. Det har använts av miljontals människor runt om i världen för att skydda mot insektsbett och därigenom minska risken för infektionssjukdomar som malaria, denguefeber och zikavirus. 

Vart kan jag köpa Bushman myggmedel?

Här kan ni beställa både Bushman spray och gel, och för er som behöver det på studs, kan ni besöka oss på Narvavägen 22 i Stockholm eller Energigatan19 i Kungsbacka för ett köp av oss där. 

Fördelar & Användningsområde av Bushman Myggmedel

En av de stora fördelarna med Bushman myggmedel är dess höga effektivitet. Det är en av de mest kraftfulla myggmedlen på marknaden, och har testats i extrema förhållanden såsom djungeln och tropiska områden. Det är till och med rekommenderat för användning i högriskområden där malaria, denguefeber och andra allvarliga sjukdomar kan förekomma. Produkten innehåller hög koncentration av DEET, vilket gör att mygg och andra insekter hålls borta under lång tid. Vi har själva goda erfarenheter av det här i både Sverige och Sydafrika, där vi turligt nog kunde hålla större krypande insekter på avstånd med hjälp av Bushman.

Myggmedlet finns i både spray och gel-form, och är enkel att applicera på huden. Dessutom är produkten vattenfast och svettresistent, vilket gör det till en utmärkt följeslagare för utomhusaktiviteter som jakt, fiske och camping. Dessutom är produkten helt säker för användning och innehåller inga skadliga kemikalier som kan skada din hälsa.

Att använda Bushman myggmedel skapar inte bara en behagligare upplevelse utan myggor och insekter, men kan i värsta fall även vara en hälsofråga. Så att genom att undvika bett från mygg och andra insekter skyddar du dig från allvarliga sjukdomar som kan överföras genom bett. Det är också enkelt att glömma bort och varje säsong igen bli påmind om hur irriterande en kväll kan vara med ständigt surrande insekter runt omkring en och det intensiva kliandet de lämnar kvar.

Vad är DEET? Och är det säkert eller farligt för människor, och även gravida?

DEET (N,N-diethyl-meta-toluamide) är en vanlig kemikalie som används i många insektsmedel för att skydda människor mot bett från myggor, fästingar och andra typer av insekter. Är DEET säkert för människor att använda? Svaret är ja, och som med allt annat - så länge det används på rätt sätt. 

Enligt WHO, CDC (Center for Disease Control) och EPA (US Environmental Protection Agency) är DEET helt säkert för människor att använda och även för barn och gravida. Det ska t.ex. inte användas i överdrivna mängder och inte heller i ögon eller mun, vilket kan skapa irritation och svidande ögon. Därför är det viktigt att som med alla typer av varor att följa anvisningarna på etiketten.

Vilket myggmedel innehåller mest DEET?

Innehållandes 40% DEET är Bushman myggmedel det som just nu innehåller mest av DEET den svenska marknaden.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Bushman myggmedel en överlägsen produkt på marknaden som skyddar användare från en stor mängd insekter och dess effekt håller i sig under långa perioder av tid. Dess höga effektivitet, enkla applicering genom spray eller gel, och med dess för oss säkra innehåll gör den till ett utmärkt val för alla som söker ett pålitligt myggmedel. Så varför inte prova det själv och njuta av en myggfri sommar? 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända