Jaktstrumpor med garters - Till dina knickers

Jaktstrumpor med garters - Till dina knickers

Jaktstrumpor kommer en rad olika former och med lika många olika fördelar och funktioner, så det är viktigt att man väljer rätt strumpor till rätt jakt och aktivitet. Många frågor oss vad vi rekommenderar för jaktstrumpor till knickers/breeks, så idag tänkte vi visa några särskilt bra alternativ i olika prisklasser. 

Vill ni gå direkt till hela vårt utbud av strumpor och garters? Då klickar ni här

Enfärgade jaktstrumpor i 2-pack

Från våra skotska favoriter på Hoggs of Fife kommer det här 2-packet med klassiska jaktstrumpor som slutar strax under knävecket. De har en dubbelvikt kant där du enkelt fäster dina garters, eller bara bär som de är. 
Fördelen med dessa strumpor är bl.a. dess diskreta och jordnära färger. De gör att de är enkla att matcha till många färger, och drar inte heller till sig mycket uppmärksamhet från resten av din outfit. 
Med en prislapp under 600 kr är de även riktigt prisvärda, särskilt med tanke på att Hoggs of Fife fortfarande producerar alla sina varor i Skottland. 
Är färgvalet inte riktigt vad du letar efter? Kolla in dem i blått och mörkgrönt här

Jaktstrumpor 2-pack

Exklusiva jaktstrumpor i ull från Alan Paine

Från anrika Alan Paine kommer de här lyxiga och tidlösa strumporna med snyggt kontrasterande färger. De tillhör kollektionen Combrook som till övrigt består av breeks, jacka, väst, kavaj och huvudbonader, så de är ett klockrent vis att fullända din outfit med. Strumporna finns i olika färger, och kommer till både dam och herr. 

Alan Paine jaktstrumporAlan Paine jaktstrumpor dam

Grön Jaktsocka - Mönstrad med garters

Jack Pyke är namnet på ett annat av våra mycket populära varumärkena här på Jaktstil. Även de med sin bas i U.K., erbjuder de en stor bredd på kläder, allt från teknisk camouflage till stilrena sockor med garters. 
Den gröna grundtonen på dessa sockor ger användaren ett bred möjlighet att variera sina komplement till dem när det gäller både färg och materialval. De gula detaljerna bryter snyggt av utan att på något vis ta över. 
Utöver de gröna, finns samma design även tillgänglig i vinröd, gul och blå, alla till ett överkomligt pris. 

Gröna jaktstrumpor med gula garters

Gröna jaktstrumpor med rosa garters och detaljer

För dam kommer en liknande variant, även de från Jack Pyke, men med grön bas och rosa detaljer. Precis likt sockorna ovan, är de lätta att matcha till de flesta färger och kommer med färdiga garters till. Även de här strumporna är ett prisvärt alternativ om man inte vill gå hela vägen med Alan Paine. 

Gröna jaktstrumpor med rosa garters

Vill ni kolla in alla våra strumpor, både i denna klassiska stil likväl som de mer funktionella från Arxus, Härkila och Avignon, klicka er då vidare här


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras