Jaktkläder för Dam - Mera Nyheter In

Jaktkläder för Dam - Mera Nyheter In

Hösten är verkligen här, och likaså en hel del nya varma och mysiga jaktkläder för dam.

Det är ännu mer av både ytterplagg och tröjor och skjortor för årets nu kyligare dagar. De kommer alla från våra brittiska favoriter Hoggs of Fife.

Oavsett vart i landet man befinner sig är höstkänslorna nu starkt närvarande och påtagliga. Löven har bytt färger och för det mesta fyller de marken med sina ljuvliga kulörer i gult, rött, orange och grönt i alla dess olika nyanser. Temperaturen har sjunkit, mörkret kommer allt tidigare om dagarna, och med jämna mellanrum kommer både vind och regn och förstärker den murriga höstkänslan.

Få saker går upp mot att klä sig varmt i mjuka och höstiga plagg nu och bege sig ut antingen i skogen eller bara till soffan med en bok i ena handen, och med en kopp rykande varmt kaffe eller te i andra. Helst framför en brasa också om man fick välja!

Klassisk Kabelstickning

De är mjuka, varma, och tillverkade i en ullblandning som är len mot huden och en ren fröjd att bära. Modellen heter Lauder, och kostar bara 745 kr. Matcha med en skjorta under, eller bär dem bara som de är. Precis som vanligt när det gäller det brittiska gamla familjeföretaget Hoggs of Fife, är produkterna tillverkade i deras fabrik U.K.

Mysig Flannelskjorta

I borstad och lätt ruggad bomull kommer den här både slitstarka och värmande flanellskjortan. Tyget gör den lite grövre än en vanlig t.ex. oxfordväv, vilket gör den extra uppskattad från september genom hela maj. De brunmelerade knapparna bryter snyggt av mot de mörkgröna färgerna, och vid manschetten sitter en slitförstärkning. Med flanellskjortan Beth håller du både stilen och värmen för bara 595 kr

Komplett Jaktställ i Tweed – Albany

Våra breeks, jacka och handskar från Hoggs of Fife kollektion Albany är en av vår absoluta storsäljare. Därmed har vi nu köpt in tillhörande väst och keps så att du kan bära det kompletta setet!

Plaggen i den här kollektionen är verkligen mångsidiga, och går att kombinera till en rad olika tillfällen och kläder. Bär västen under jackan som ett värmande extra lager, eller bara för sig tillsammans med jeans på stan, eller med favorit-fritidsbyxorna under skogspromenaden.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras