Jaktkläder för Barn - Vattentätt Jaktställ

Jaktkläder för Barn - Vattentätt Jaktställ

I kategorin jaktkläder för barn har vi från våra skotska favoriter Hoggs of Fife och kollektionen Struther fått in ett vattentätt jaktställ.

På herrsidan har kollektionen gjort succé med sina vattentäta egenskaper i kombination med en stilfull men ändå sportig design. Som ett resultat av det skapade man en kollektion baserad på Struther även för barn. Precis som vanligt med Hoggs of Fife så är produkterna tillverkade i U.K.

Kollektionen är unisex och innehåller en anorak, byxor och keps. Ett vattentätt jaktställ som kommer väl till användning varje gång barnen ska ut i skogen eller med på andra fritidsaktiviteter som fiske eller promenader. Materialet håller en hög tekniskt funktionell nivå genom att hålla tätt mot vatten men ändå samtidigt se till att andas ut, det ser tygets inbyggda membran till. 

Anorak - Struther Smock

Jackan är lätt och lever upp till de krav som behövs när vädret sätter ens kläder på prov. Längden på jackan är något tilltagen, vilket hindrar vind från att eventuellt blåsa in under ryggen. Huvan går enkelt att justera med dragsko och ger också ett extra skydd mot vind eller nederbörd. 
Framtill finns en stor och typisk anorakficka, tillsammans med två sidofickor. Ärmen justeras enkelt med manschetten i kardborre vilket är extra lämpligt när man t.ex. vill att de ska täcka över vantarnas slut. 


Pris: 895 kr. 

Struther Jaktbyxor

Slittåliga, lätta och vattentäta med ett andandes membran, gör de här byxorna succé när barnen ska ut i skogen, med på jakt eller delta andra friluftsaktiviteter. 
Bälteshällor gör att de med fördel enklare kan hållas på plats, och cargofickorna på sidan tillsammans med sidfickorna skapar gott om plats för saker som ska med under dagen. Byxorna är gjorda i 90% polyester och 10% nylon, vilket adderar de uppskattade egenskaperna av stretch till plagget. För att enkelt justera och anpassa fotvidden efter ändamål är de försedda med klassisk kardborrband. 


Pris: 495 kr. 

Struther Jaktkeps

Avsluta och gör outfiten komplett med den tillhörande kepsen. Skärmen är gjord i en tekniskt funktionell imitationsmocka som låter vatten enkelt rinna av. Den övre delen är precis som byxorna och jackan gjord i det vattentäta materialet med membranet som andas utåt. Med spännet baktill i snygg bronsfärg justerar man enkelt storleken på kepsen. 

Pris: 245 kr.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras