Jaktkläder för Barn – Nyheter denna höst

Jaktkläder för Barn – Nyheter denna höst

Att intresset för jakt och friluftslivet växer överlag är något vi självklart tycker är väldigt roligt, men även att det på bredare front även går ned i åldrarna. På Jaktstil tror vi att ju mer tid och erfarenhet man får tidigt i livet av att spendera i naturen och lära sig respekten för växer och djur, och skapar bättre förutsättningar för både mental och fysisk hälsa med goda rutiner för framtiden.

I och med det växande intresset och många förfrågningarna om jaktkläder för barn, har vi till hösten utökat vårt sortiment av jaktkläder både för killar och tjejer. Nästan uteslutande är de plaggen vi valt att köpa in i modeller som utmärkt går att bära av både killar och tjejer, och kommer från de franska jakt- och skyttespecialisterna Percussion.


Komplett jaktställ i camouflage för barn

Det här jaktstället har alla funktioner och delar man behöver för att spendera en dag till skogs på jakt, eller bara lekandes ute eller på svampplockningen. Både jacka och byxa är starkt vattenavvisande, och har flertalet bra fickor, och en huva man enkelt justerar när vinden eller kylan ligger på. Plaggen säljs separat, och du kommer till jackan här, och till byxan genom att trycka här.


Jaktskjorta för barn

Klassisk jaktskjorta med tidlösa tattersallrutor. Ett typiskt signum för en jaktskjorta, som även också går utmärkt att bära vid många andra tillfällen. Gjord i 100% bomull, och har en mjuk känsla i tyget med snygga brun/beige melerade knappar, och en smidig bröstficka med knapp. Skjortans krage är en s.k. button-down krage, och gör bl.a. även att den håller sig på plats särskilt snyggt tillsammans när man bär med en tröja över.

Läs mer och välj storlek här.


Rundhalsad Tröja från Percussion

Tillverkad i en varm och vindtålig ull- och akrylmix blir den här tröjan ett tidlöst alternativ att bära både på jakt men också vid andra aktiviteter. Detaljerna på axlarna i imitationsmocka förstärker det klassiska uttrycket av ett typiskt jaktplagg. Matchas exempelvis väldigt snyggt ihop med skjortan ovan.

Tryck här för att komma till produkten.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras