Härkila Jaktkläder - Hos Jaktstil.se

Under året kommer vi få in en mängd jaktkläder från Härkila här på Jaktstil.se. 

Från och med början av april kommer det successivt att fyllas på med kläder från det erkända varumärket Härkila.

Det är ett märke vi själva använt och efter att ha frågat våra kunder om ett nytt märke de hade önskat se hos oss, så blev det ganska självklart för oss att ta in Härkila och vi är nu glada att få bli officiella återförsäljare av dem! 

Förutom några av de för oss mest självklara produkterna att ta in som deras Wildboar-ställ med vildsvinsskydd och elprodukter kommer mycket andra tekniska och snygga plagg från dem att trilla in. Här nedan listar vi några av de första plaggen vi kommer lansera under våren, medans t.ex. elvästar och jackor, Wildboar-ställen och mycket mer kommer presenteras under sommaren och framåt bockpremiären.

Först ut är Freja Lady Jacket med tillhörande byxor! 

För den som ställer höga krav på sina fritidskläder och spenderar mycket tid i naturen, är det ett ställ som kommer till användning för så många fler tillfällen än enbart vid jakten. 

Tillverkat i ett tyst och vattentätt material som trots det andas utåt - och det tack vare det tekniska membranet Härkila Weather System som är integrerat i tyget. Precis som det mesta hos Härkila är det framtaget tillsammans med deras ProHunter Team vars uppgift är att identifiera kritiska aspekter och förbättringsmöjligheter inom jakt- och fritidskläder. Därefter har det här membranet utvecklats tillsammans med några av världens absolut främsta tillverkare av membran. 

Jackan har lättillgängliga framfickor för radio eller mobil och alla dragkedjorna är försedda med vattentät laminering för att inte släppa in varken fukt eller vatten. 
Byxorna är framtagna med precis samma precisionsarbete och noggrannhet och har samma härliga full-stretch i sig. På så vis får du maximal rörlighet under jakten eller vandringen i naturen för den delen. Precis som jackan är byxorna enkla att justera på viktiga ställen och har ventilationsöppningar för när man fått upp temperaturen och vill få in lite extra luft. 

Jaktskjortan Pajala från Härkila - En klassiker!

Det är en slittålig klassiker tillverkad i en mjuk och skön flanell och vi har den i färgen Willow Green från början av april. 
Något vi fått många frågor och önskemål om är skjortor med just tryckknappar, och inte undra på det. Pajala har just det och justeras även enkelt i manschetten efter bästa passform och användning. 
Några av de områden som tar störst stryk på en skjorta är armbågarna, manschetterna vid ärmslutet och kragen. Här har de försetts med imitationsmocka som förutom att göra skjortan snyggare, ger den en ökad livslängd. 
Skjortan är tillverkad i 100% bomull och har dold button-down knäppning vid kragen som gör att den hålls på plats om man så önskar. 

Härkila Ragnar - Den omåttligt populära jakt- och friluftsbyxan!

Härkila Ragnar är ett par väldigt gångbara byxor för en rad olika tillfällen, och på Jaktstil kommer de bli frekvent använda för både jakt, fiske och friluftsdagarna. 
De här byxorna är gjorda i ett vattentätt material och har en DWR-impregnering på det som gör att vattnet pärlar sig och rinner av. Materialet är s.k. full-stretch vilket gör att du rör dig obehindrat oavsett om det är så att du är på båten och fiskar, går i skogen eller är på jakt. 
Byxor slits oftast som fortast vid stussen, knän och nedtill foten. Därför är de försedda med ett slitstarkare tyg just där och med ännu en förstärkning vid benslutet. 
Med de fyra fickorna får du enkelt plats med det mest essentiella prylarna och i D-ringen fäster du sånt du vill ha extra nära till hands. 
De kommer i två olika färger - Willow Green och Clay/brun och kostar 1895 kr. 
 

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända