Fantastiska presenter till jägaren i ditt liv

Fantastiska presenter till jägaren i ditt liv

Är det så att du letar efter den perfekta presenten till jägaren i ditt liv? Det är inte alltid det lättaste, men då har du kommit helt rätt. Vi har samlat en lista över presentidéer som kommer att uppskattas av de allra flesta jaktentusiaster. Förutom listan här, så hittar du i vår webshop allt från funktionella tillbehör till eleganta klädesplagg, eller stilrena livsstilsprylar som varje jägare skulle älska att få.

1. Ryggsäck Grön Canvas - Day Pack

Ryggsäck canvas

Denna gröna ryggsäck i canvas är en idealisk följeslagare för dagliga äventyr, oavsett om det handlar om en naturskön vandring eller en spännande jakt. De vadderade och justerbara axelbanden säkerställer komfort medan tre robusta yttre fickor erbjuder extra förvaringsutrymme. Ryggsäckens tidlösa design, eleganta läderdetaljer och hållbara bomullscanvas gör den till en utmärkt present för jägaren som uppskattar både funktion och form.

2. Hällmark Kaffepanna 0,75 L

Kaffepanna Hällmark

Inget slår en färsk kopp kaffe i naturen. Denna kaffepanna från Hällmark är tillverkad av rostfritt stål och är ett utmärkt val för utflykter eller jaktturer. Den är lätt att hantera och det enda du behöver är en pinne för att hänga den över elden. En perfekt gåva för jägaren som älskar att njuta av en god kopp kaffe ute i det fria.


3. Vinpropp med jaktmotiv av fasan, hjort och patron

Vinpropp

För den vinälskande jägaren, skulle en vinpropp med jaktmotiv vara en mycket uppskattad gåva. Detta eleganta tillbehör kommer i en presentkartong, redo att ges bort till den lyckliga mottagaren.


Gyttorp Vapenvårdskit i Trälåda - Putsgarnityr 12 Kal

Vapenvård Putsgarnityr

Ett högkvalitativt vapenvårdskit är ett måste för varje jägare. Detta set från Gyttorp innehåller alla borstar och läskstänger som behövs för vapenvården och kommer i en stilfull träask. En praktisk och elegant present som alla jägare skulle uppskatta.


5. Stanley - The Legendary Classic 0,47L

Stanley Thermos

Denna termos från Stanley är robust och gjord för att hålla hela livet, och kommer med livstidsgaranti. Den dubbelväggiga vakuumisoleringen och det isolerande locket håller drycken varm i 15 timmar. Det är en perfekt present för jägaren som uppskattar en varm dryck under de kalla jaktmorgnarna.


6. PJ Powell - Jaktkeps i Tweed med Fasan

Jaktkeps i Tweed med Fasan

En snygg jaktkeps i tweed med ett broderat fasanmotiv. Denna keps är lika elegant i staden som på jakt och är gjord av 100% tweedull. En tidlös och klassisk gåva som passar alla jägare, och finns i ett flertal olika utföranden och motiv. 
Se fler alternativ här


7. Rutig Jaktskjorta - Countryman

Jaktskjorta herr

Denna snygga rutiga jaktskjorta från Jack Pyke är en klassisk och stilren present. Den har en button-down krage och justerbar manschett. Bärs snyggt ihop med slipsen på bilden. Skjortan har en regular fit men är ändå något smalare än skjortor från Hoggs of Fife. Den perfekta gåvan för jägaren som uppskattar stil och komfort.
Här kan ni se fler alternativ för herr och här för dam


8. Stövelväska - Grön Canvas

Stövelväska - Grön Canvas

En snygg och praktisk stövelväska från Jack Pyke. Den här stövelväskan är tillverkad för att rymma höga stövlar och kängor, vilket gör att du kan transportera dina stövlar från ställe till ställe utan att smutsa ned bilen. Väskan har detaljer av imitationsläder och en plastbotten som är lätt att tvätta av.


9. Brusletto Hunter - Jaktkniv

Hunter Brusletto

Brusletto Hunter är en ikonisk och utmärkt jaktkniv. Den norska tillverkaren Brusletto är känd för sina kvalitativa knivar och modellen Hunter är landets mest sålda jaktkniv genom tiderna. Med sin ultimata allroundkapacitet är den perfekt för jägare, fiskare och friluftsmänniskor. Kniven levereras i en fin kartong och är den perfekta presenten för den seriösa jägaren i ditt liv.

Oavsett om du letar efter en födelsedagspresent, en julklapp, eller bara vill skämma bort en jägare du tycker om, hoppas vi att denna lista har gett dig lite inspiration. Lycka till med ditt sökande, och tveka inte på att höra av er till oss på info@jaktstil.se om vi kan hjälpa er närmare eller besvara några frågor. 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras