Därför är Woodcock från Seeland det perfekta valet av kläder för fågeljakt

Därför är Woodcock från Seeland det perfekta valet av kläder för fågeljakt

Woodcock kollektionen från Seeland är det perfekta valet av kläder när du ska ut på fågeljakt, och väljs konstant av hertiginna Kate Middleton när tid ska spenderas på landsbygden! Här går vi igenom några riktigt bra val av herr- och damplagg från kollektionen Woodcock. 

Herr

 

Jaktjackan Woodcock Advanced - Shaded Olive

Denna jacka är designad med traditionell engelsk jaktstil i åtanke och är perfekt för formell fågeljakt och är gjord i elastiskt material för optimal rörelsefrihet. Tillsammans med jackans traditionella och stilrena yttre är modellen utrustad med det vind- och vattentäta SEETEX membranet som skyddar dig mot regn och våt terräng. De stora patronfickorna är konstruerade med QuickLoad-funktion utrustad med dräneringshål som leder bort vattnet under regniga jaktdagar. Den stilrena designen kombinerat med de praktiska funktionerna gör Woodcock Advanced jackan till ett utmärkt val när du vill ha obegränsad rörelsefrihet men samtidigt vara rätt klädd för sällskapsjakter. 

Woodcock Advanced Breeks - Shaded Olive

Dessa är designade efter klassisk engelsk jakttradition, och är därmed ett måste i den traditionella jaktgarderoben. För bästa möjliga komfort är dessa stilrena breeks gjorda i töjbart material. som är integrerat med det vind- och vattentäta SEETEX®-membranet för att du ska hålla dig både varm och torr i regnigt väder och annan våt terräng. Tillsammans med stövlar kan breeks som dessa anses vara det mest praktiska och bekväma valet vid formell jakt. 

Woodcock V-ringad Tröja - Classic Green

Modellen är designad i en mjuk blandning av akryl och merinoull, vilket gör den både varm och slitstark. Dessutom är kanterna på kragen ribbstickade, tillsammans med ärmsluten och nedtill, samt att den har ett broderat fasanmotiv till vänster på bröstet.

Woodcock Advanced Sixpence - Shaded Olive

Den klassiska sixpencekepsen Woodcock Advanced I färgen Shaded Olive är ett utmärkt val för det formella jakterna. Tillverkad i ett fyrvägsstretch material garanteras god passform. Utöver detta har denna modell det vind-och vattentäta SEETEX® membranet. 

Dam

Ovan är Woodcock Fleece för dam i färgerna Classic Green och Classic Burgundy samt Jaktjackan Woodcock Advanced I färgen Shaded Olive. 

Jaktjackan Woodcock Advanced Dam - Shaded Olive

Denna jacka är gjord med ett feminint snitt och är designad med traditionell engelsk jaktstil i åtanke perfekt för formell fågeljakt. Samtidigt som jackan har ett traditionellt och stilrent yttre är modellen utrustad med Seeland egna vind- och vattentäta SEETEX® membran som skyddar dig mot regn och våt terräng. De stora patronfickorna är konstruerade med QuickLoad-funktion utrustad med dräneringshål som leder bort vattnet under regniga jaktdagar. Den stilrena designen kombinerat med de praktiska funktionerna gör Woodcock Advanced jackan till ett utmärkt val när du vill ha obegränsad rörelsefrihet men samtidigt vara rätt klädd för sällskapsjakter. 

Woodcock Fleece Dam

Woodcock Fleece Dam från Seeland är det uppenbara mellanlagret vid fågeljakt under de kalla månaderna och passar även utmärkt som ytterlager under det varmare halvåret. Modellen kommer i färgerna Classic Green och Classic Burgundy och är något insvängd i midjan vilket ger en mer åtsittande passform. Den höga, V-ringade kragen ser till att du lätt kan ha en skjorta under och är utrustad med ett hakskydd för att blixtlåset inte ska irritera huden. Därmed kan du vara formellt klädd utan att behöva kompromissa med komfort och isolering. Jackan är gjord temperaturreglerande, mjuk microfleece. Detta material är vävt i tunn polyester tråd, vilket ger fleecen fler luftfickor än traditionellt vävd fleece och har därför hög isoleringsförmåga. Samtidigt leder luftfickorna bort fukt så du kan hålla dig torr och låter därmed kroppen andas. 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras