Dags för pyrschjakt - Tysta jaktkläder i helgrönt eller camo

Dags för pyrschjakt - Tysta jaktkläder i helgrönt eller camo

Tyst, man smyger, rör sig ljudlöst framåt, nu är det riktig pyrschjakts-tid! Söker du vind- och vattentäta, tystlåtna och praktiskt designade jaktkläder utan onödig ornamentering perfekta för pyrschjakten? I sådana fall är Avail kollektionen från danska Seeland rätt val för dig. 

Avail Camouflage - Seeland Jaktjacka

Avail Camouflage - Seeland Jaktjacka

Avail Camouflage är är en mycket tystlåten jaktjacka utrustad med Seelands egna InVis-Kamouflage och två lager av det vind- och vattentäta SEETEX® membranet. Ett plagg som passar perfekt till pyrschjakten, vare sig det är under höstsäsongen eller bockjakten. 

Här kan du läsa mer om jackan och här kommer du direkt till kampanjen.

Avail Camouflage - Seeland Jaktbyxor

Seelands Avail Camouflage jaktbyxor kompletterar jackan, och är gjorda i samma tystlåtna trikåmaterial som gör det möjligt att röra sig ljudlöst mot bytet. Samtidigt är även byxorna utrustade med det vind- co vattentäta SEETEX® membranet och kan därav användas även när du rör dig genom våt terräng och regnigt väder. 

Läs mer eller klicka enkelt hem jaktbyxan Avail Camouflage här.

Avail - Seeland Jaktjacka

Avail - Seeland Jaktjacka

Jaktjacka Avail från Seeland kommer i en mörkgrön färg som gör det möjligt att smälta in i de flesta jaktmiljöer du kommer befinna dig i. Det tystlåtna trikåmaterialet gör jackan till ett utmärkt val för pyrschjakten då du vill ljudlöst vill följa ditt byte.

Tryck här för att komma direkt till kampanjen eller läs mer om jackan här.

Avail Jaktbyxor - Seeland

Avail Jaktbyxor - Seeland

I stil med jackan är jaktbyxorna Avail från Seeland ett mycket tystlåtet och praktiskt designat par jaktbyxor perfekta för pyrschjakten då du vill smälta in i så många miljöer som möjligt. På samma sätt som plaggen ovan 
Läs mer om modellen eller beställ hem den här.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras