Bushman Myggmedel - Göteborg, Kungsbacka

Bushman Myggmedel - Göteborg, Kungsbacka

Bushman myggmedel behöver knappast någon vidare introduktion vid det här laget och vi har flertalet kunder som gärna åker långa sträckor för att lägga vantarna på ett gäng flaskor innan de med jämna mellanrum är slut.

Så befinner ni er i Göteborg, Kungsbacka eller Halland överlag och är på jakt efter myggmedel från Bushman, kan ni besöka oss på Energigatan 19 i Kungsbacka eller lägga er order här.

Bushman myggmedel Göteborg, Kungsbacka

Info om Bushman Myggmedel

Bushman myggmedel är egentligen inte bara till för myggor, utan är ett både säkert och effektivt medel att använda mot insekter överlag. Märket kommer från Australien, och där är det nämligen landets mest sålda insektspray, och vi har själva använt dem med stor framgång mot både mygg och diverse kryp i bl.a.  Sydafrika.  

Under OS i Brasilien 2016 hade stora delar av regionen drabbats av myggor som kunde sprida det då väldigt fruktade viruset Zika. Efter att WHO distribuerat stora många Bushman till befolkningarna i de drabbade länderna blev de även officiella sponsorer till Australienska landslaget. 

Hur funkar myggmedel från Bushman? 

Den aktiva ingrediensen som framgångsrikt håller insekter på avstånd heter DEET och har använts inom både sjukvård och militär under lång tid, särskilt i områden drabbade av malaria. 

Förutom i spray finns det även i en gel, och det går att spraya direkt på kroppen och även kläderna och många kunder uppskattar också avsaknaden av den typiskt distinkta lukten av myggmedel. 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras