Väskor från Baron - Välkomna till familjen Jaktstil!

Väskor från Baron - Välkomna till familjen Jaktstil

Weekendväskor, necessärer och väskor överlag från Baron hittar du numera även hos oss på Jaktstil! 

Baron är det svenska anrika företaget som sedan starten 1978 blivit synonymt med både kvalitet och design i tidlös form. Därför är vi självklart väldigt glada att numera kunna erbjuda deras fina weekendväskor, necessärer och resegarderober i vårt utbud! 

Generellt så finns deras produkter i två kvaliteter - Italiensk Caponi-mocka eller högkvalitativ bomullscanvas. Det är material som med tiden får karaktär och genom användning sätter personliga spår och uttryck i produkterna på ett snyggt. Utan tvekan är det här väskor och accessoarer att bära med sig i livet och som kommer bli finare med tiden. 

Baron Weekendväska - Brun Mocka 

Res både snyggt och praktiskt med denna weekendväska i brun mocka från Italien. Handtagen är gjorda i läder och till väskan kommer en snygg och enkelt avtagbar axelrem. Den är justerbar och anpassas enkelt efter dig, samt har en tunn och skön vaddering som ligger skönt mot axeln även när du packar tungt. Väskan har flera fickor och storleken är anpassad för handbagage. Välj mellan den här snygga mockan eller i någon av färgerna i canvas.

Weekendväska i Brun Mocka - 6000 kr. 

Liten Weekendväska - Brun Mocka eller Canvas

Den övre modellens lillebror i kategorin. Den här weekendväskan lämpar sig utmärkt för en natt eller två när du reser lite lättare och kommer även väl till användning i vardagen när du behöver få med dig träningskläder eller annat till jobb eller liknande. Samma bekväma och justerbara axelrem medföljer även här. Väskan finns förutom i den bruna Caponi-mockan även i beige, grön och svart canvas. 

Liten Weekendväska i Brun Mocka - 5000 kr. Liten Weekendväska i Canvas - 4500 kr

Resegarderob för Herr - Slitstark Canvas

En resegarderob i slitstark canvas är ett smart alternativ att frakta sin kostym eller kavaj och skjorta i när du ska bort. Rent praktiskt gör det att du inte behöver vika ihop din kostym och de kommer fram utan skrynklor. En kavaj eller kostym gjord i fina ullkvaliteter bör verkligen inte tryckas ned i en väska när du ska bort. Välj resegarderoben i den färg du gillar mest - Grön, beige eller svart bomullscanvas i hållbar 16oz kvalitet. 

Resegarderob i Canvas - 4000 kr.

Necessär - Stor eller Liten

Precis som de övriga produkterna kan du välja de här fina necessärerna i canvas eller mocka, likaså i storlek stor eller liten. Även de här finns i färgerna grön, beige och svart bomullscanvas. 
De är tillverkade med samma fina detaljer i läder och robusta dragkedja som övriga produkter, vilket verkligen höjer designnivån på dem och gör dem så snygga att man gärna låter dem stå framme till vardags med sina dagliga toalettartiklar i. 

Stor Necessär i Brun Mocka - 2000 kr. Liten Necessär i Canvas - 1000kr


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras