Tunna jaktkläder för varmare väder

Tunna jaktkläder för varmare väder

Vi har äntligen nått årets varmare månader och vi har därför satt ihop en kollektion fylld med herr, dam och barn plagg samt accessoarer som är perfekta för det varmare sommarklimatet. Här går vi igenom 4 produkter för att ge er en inblick i denna mångsidiga kollektion. 

Brun Fleeceväst - Presly 

Den mycket välarbetade fleecevästen i modellen Presly från Percussion har många fina detaljer som höjer plaggets känsla och funktion. Västen har två fickor på sidorna som öppnas och stängs med dragkedja samt en bröstficka på höger sida. Dessutom finns även vadderade axelpaneler i snygg imitationsmocka.

Klicka här för att läsa mer om plagget!

Jack Murphy - Cotswold Ljusblå

Jackan Cotswold från Jack Murphy i ljusblå är ett utmärkt val för den som söker kombinationen av snygg design och funktion för regniga sommardagar. Denna vind- och vattentäta regnjackan är försedd med en unik cape som ser till att vatten smidigt rinner av axlarna. Denna tidlösa klassiker har detaljrika funktioner såsom det rutiga Jack Murphy fodret, den avtagbara huvan, ventilationen under armarna, de justerbara ärmsluten och tvåvägsdragkedjan.  

Första hjälpen kit

 

Se till att inte slarva med säkerheten när du är ute på äventyr och ta med dig detta lilla och praktiska första hjälpen kit. Kittet innehåller:

  • En sax
  • Ickehäftande kompress 5 x 5 cm
  • 6 stycken säkerhetsnålar
  • Vattentät och tålig tejp 4 x 1 cm
  • 2 stycken alkoholfria kompresser
  • 5 cm brett bandage
  • Antiseptisk salva
  • Kräppbandage 7,5 cm x 4,5 cm

Struther - Vattentäta Jaktbyxor Barn

Dessa slittåliga och lätta byxor är enkla att ta av och på sig och passar utmärkt för utomhusaktiviteter, och är gjorda för både pojkar och flickor. För att motstå tuffare väder är de utrustade med ett vind- och vattentätt membran med god andningsförmåga samt ett meshfoder i polyester som ger god slitstyrka. Modellen Struther från Brittiska Hoggs of Fife har en cargoficka på vardera ben samt två bakfickor och två sidfickor nedanför midjan, där även bälteshällor finns tillgängliga. De är även enkelt justerbara vid anklarna för att smuts och vatten inte ska tränga igenom. 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras