Små prisvärda julklappstips till en jägare

Baleno Caitlin Hatt Jakt

Hösten har tickat på i otrolig fart, och julen står strax inför oss. Vi får ofta frågan – “Vad kan man ge för bra present till en jägare som redan har det mesta?”. Nedan ger vi några konkreta tips på användbara och intressanta småprylar att lägga under granen.

Korkskruv & Kapsylöppnare med djurmotiv

En present som inte går ut ur tiden, och följer med en genom åren. De här korkskruvarna och kapsylöppnarna är med sitt blygsamma pris en perfekt gåva till den jägare som redan har det mesta. Eller varför inte bara till den som gillar djur och natur överlag? Öppnarna levereras i den snygga förpackningen på bilden, och är med lite inslagspapper färdiga att lägga under granen.

Korkskruv jakt natur fasan
Korkskruv Hjort Jakt Natur
Snygg kapsylöppnare jakt fasan
Snygg kapsylöppnare jakt hjort

 

Slipsar, näsdukar & manschettknappar

För den jägare som vill addera något extra till sin outfit på jakten eller middagen efteråt, rekommenderar vi våra kit och slipsar nedan. De är alla i klassisk design och bredd, och håller definitivt genom åren. Två av dem levereras i kit, och de andra slipsarna köps för sig – och även de i tjusiga förpackningar som förhöjer både upplevelsen och känslan. Välj mellan våra olika motiv, tygvävar och kvaliteter.

Present till Jägare - Slips, Näsduk och Manschettknappar i Patronmotiv
Jaktslips silke hjort

 

Kepsar, Flat-Caps & Handskar

Vissa accessoarer kan man bara inte få för många utav. Förutom att de värmer hjässan, är det härliga med dessa att de med fördel också bärs till vardags när man går på stan eller på promenaden. Jakt- och fritid är trots allt ändå en livsstil eller hur?
De är tillverkade i exklusiv ulltweed från U.K, och även tillverkade där i familjeföretaget Hoggs of Fife’s fabriker. Dessutom har de flesta av dem matchande jackor eller till och med hela set med jackor och byxa till.

Harewood Flat Cap Gubbkeps

Hattar

Våra hattar är otroligt omtyckta, och kommer snart att fyllas på i storlekar igen! Förutom det kommer det under vecka 48 även in nya från belgiska kvalitetstillverkarna Baleno.

Vaxad Bomull Indiana Hatt för Dam och Herr Jakt

 

Hörselkåpor

Några av marknadens absolut bästa hörselkåpor kommer från svenska Sordin – designade och tillverkade i Värnamo. Används förutom av en bred skara jägare av både svenska och amerikanska militären, vilket säger en hel del om kvaliteten och den höga standarden de håller.
De finns i design som sträcker sig från diskreta enfärgade till olika typer av camouflage, med eller utan led-lampor och mic, och i en rad olika utföranden.

Sordin Supreme Pro X LED Green hörselskydd
Sordin Pro X LED Blaze

 

Necessär

Från svenska Baron kommer de här fina necessärerna i klassisk canvas, stilrent läder och robust dragkedja. I en tidlös design och två olika storlekar att välja mellan, och så snygga att de gärna står framme och används inte bara vid resor. 

 

Värmande Jaktsockor

Vi har ett brett utbud av olika typer av strumpor och jaktsockor. Oavsett om du vill ha ett par värmande och andandes i kvalitativ merinoull, eller knähöga med garters till dina breeks och stövlar. Det här är också en typ av accessoar man sällan får för många utav, och är alltid roligt att kunna variera sig med.
Till strumpor. 

Jaktsocka kontrast med garters
Tunn linerstrumpa ull strumpa
Jaktsocka grön mönstrad garters

 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras