Ridjackor med sprund - Jack Murphy Malvern & Cotswold

Ridjackor med sprund - Jack Murphy Malvern & Cotswold

Från Irland kommer anrika märket Jack Murphy vars design speglar irländskt landskap och livsstil. Malvern och Cotswold modellerna är två tidlösa klassiker från Heritage kollektionen som erbjuder vind- och vattentäta regnjackor med sprund, vilket gör dessa till det perfekta valet för den som spenderar tid på hästrygg! 

Jack Murphy Malvern - Lång ridjacka med sprund

Jackan Malvern är ett perfekt val för den som söker kombinationen av snygg design och funktion. Detta är ett signaturplagg från Heritage kollektionen där sprundet som enkelt stängs och öppnas med kardborreband är extra uppskattad hos ryttare. Detta vind- och vattentäta plagg med tejpade sömmar är utrustat med en unik cape som ser till att regnvatten rinner av axlarna. Detta, tillsammans med de interna benremmarna och tvåvägsdragkedjan bidrar till ökad rörlighet i plagget och ser till att jackan håller sig på plats även när du är fysiskt aktiv. 

Denna modell finns i färgerna Chinchilla, Deep Claret, Ljusblå, Navy och Grön.

Läs mer om Malvern eller beställ hem jackan här

Jack Murphy Cotswold - Kort ridjacka med sprund

Den vind- och vattentäta regnjackan Cotswold är ett utmärkt val för den som söker mångsidighet i sin jacka. Jackan är utrustad med en unik cape som ser till att regnvatten rinner av axlarna. Detta har gjort denna 3/4 regnjacka till en tidlös klassiker från Jack Murphy's Heritage kollektion. Jackan har detaljrika funktioner såsom det rutiga Jack Murphy fodret, den avtagbara huvan, ventilationen under armarna, de justerbara ärmsluten och tvåvägsdragkedjan.
Även denna jacka erbjuds i färgerna Chinchilla, Deep Claret, Ljusblå, Navy och Grön. 
Beställ enkelt hem din Cotswold jacka idag eller läs mer om den här.

0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras