Julklappstips Till Jägare

Julklappstips till Jägare - Dam och Herr

Att hitta julklappar till en jägare brukar sällan vara svårt – Alltid finns det något vi kikar på. Så behöver du ett sista-minuten julklappstips till en jägare har vi ett par förberedda åt dig här nedan!

Half-zip tröja i 100% ull

Våra half-zip tröjor har visat sig väldigt omtyckta. Tack vare sitt rimliga pris och möjligheten att använda plagget till så många olika tillfällen gör det sig utmärkt för vilken jägare eller naturmänniska som helst. Möjligheten att stänga till halsen när det drar är vid många tillfällen guld värd! Tillgänglig i tre olika färger – beige, grön och navy.
Alla behöver åtminstone en favorit go-to tröja.

Indana Hatt i Vaxad Bomull

Den här unisex hatten gör sig lika bra i svensk terräng som på safari och jaktresa i Sydafrika. I vaxad bomull och med tilltagen skärm låter den eventuellt vatten rinna av och skyddar mot regn i ansiktet.
För det här priset hittar du nog inte mycket bättre hatt för en jägare!

Tweedjacka för jakt – För dam och herr

I en lite annan prisklass, dock fortfarande överlägset bäst i vår nisch, är våra omtyckta tweedjackor. De här två exemplaren för dam och herr skulle vi nästan kunna rekommendera som säkra kort till någon som kikar på present till en jägare. Båda jackorna är tillverkade i U.K. i en slitstark tweedväv, och används lika snyggt till vardags som på fågeljakten. Kika noggranna in detaljerna på jackan som verkligen lyfter plaggens totala look. Krage i mjuk mollskinn, robusta dragkedjor och många stora fickor är bara några saker ni kommer hitta.

Tweedjacka jakt dam

Tweedjacka Albany - 2895 kr
Tweedjacka Harewood - 3295 kr


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras