Årets julklapp 2022 - Stickade varor till jägaren

Årets julklapp 2022 - Stickade varor till jägaren

För ett par dagar sedan vart det klart att årets julklapp 2022 är stickade varor, hemstickade för att vara exalt och här presenterar vi ett litet urval till jägaren. 

Raggsockor i mjuk ull

Raggsocka 100% ull

Dessa härliga raggsockor från i klassiskt utförande är lika värmande som de är mjuka och hjälper även de frusnaste av oss att hålla temperaturen. Ska man ut i riktigt ruggig kyla eller under längre tider, då kan det vara en god idé att även komplettera med en tunn linerstrumpa som Terry från samma svenska tillverkare vid namn Avignon. 
Pris: 175 kr

Orange stickad mössa 

Orange stickad jaktmössa

En orange stickad mössa med värmande HEAT-foder i unisexmodell kommer väl till användning för jägaren eller de som bara vill se till att hålla sig synliga vid promenad eller liknande. 
Pris: 195 kr

Höga strumpor i 2-pack

Jaktstrumpor 2-pack

Ett prisvärt och uppskattat paket vi erbjuder är ett 2-pack med stickade höga knästrumpor i två olika färger. Strumporna kommer från skotska Hoggs of Fife är tillverkade i deras fortsatt familjeägda fabrik i Skottland. 
Pris: 525 kr, välj mellan blå och gröna eller bruna och gröna

Se hela vår presenthörna här med massvis av olika tips på stora som små och billiga som dyra alternativ till julklappar till jägaren, friluftsfantasten eller de som bara har en förkärlek för livsstilen och den tidlösa designen! 


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras