9 bra val till fågeljakten

9 bra val till fågeljakten

Tiden tickar på och nu när det är hög tid för fågeljakten att kicka igång. Vare sig du ska ut och jaga eller bara vill ta inspiration av denna traditionella stil har vi fyllt på med en mängd produkter som kommer se till att du är propert klädd till fågeljakten. Här går vi igenom Woodcock kollektionen från danska Seeland tillsammans med stövlar från svenska Arxus. 

Woodcock Advanced Shaded Olive - Jaktjacka Seeland

Woodcock Advanced Shaded Olive - Jaktjacka Seeland

Woodcock Advanced i färgen Shaded Olive är en lika snygg som praktisk jaktjacka som är designad med traditionell engelsk jaktstil i åtanke och är perfekt för formell fågeljakt.

Beställ enkelt hem plagget eller läs mer här.

Jaktbyxor Herr - Woodcock Advanced

Jaktbyxor Herr - Woodcock Advanced

I stil med jackan är jaktbyxorna Woodcock Advanced i färgen Shaded Olive framkallade efter traditionell engelsk jaktstil och är ett utmärkt val för den som söker mångsidighet i sin byxa. Vare sig du vill ha ett bekvämt par promenadbyxor eller vara propert klädd för fågeljakten är denna modell ett utmärkt val.

Vill du enkelt beställa hem byxan kan du göra det här. 

Woodcock Advanced Breeks - Seeland Shaded Olive

Woodcock Advanced Breeks - Seeland Shaded Olive

Breeks/knickers i modellen Woodcock Advanced från Woodcock kollektionen är designade efter klassisk engelsk jakttradition, och är därmed nästan ett måste i den traditionella jaktgarderoben, speciellt när det gäller fågeljakt.

Är du intresserad? Läs mer eller beställ här.

Arxus Primo Nord LW

Arxus Primo Nord LW

Arxus Primo Nord LW är en utmärkt lättvikststövel som ett svårslaget val för fågeljakt, vandring och friluftsliv överlag. Denna modell är en ultimat, lätt och välisolerade naturgummistövel som även har en värmejusteringsfunktion som ser till att fötterna inte överhettas och gör stöveln bekväm även vid varmare temperaturer 

Klicka här för att enkelt beställa hem eller läsa mer.

Woodcock Advanced Sixpence - Seeland Shaded Olive

Woodcock Advanced Sixpence - Seeland Shaded Olive

För att komplettera denna kollektion från Seeland har vi även denna Woodcock Advanced Sixpence  keps i färgen Shaded Olive.. Detta är ett snyggt och praktiskt val som passar utmärkt till formella jakterna och materialet i fyrvägsstretch garanterar god passform.

Läs mer eller klicka hem din nya sixpence här

Jaktjacka Dam - Woodcock Advanced Women Shaded Olive

Jaktjacka Dam - Woodcock Advanced Women Shaded Olive

Woodcock Advanced Women i färgen Shaded Olive är en lmycket stilren och funktionell jaktjacka för dam. Denna modell är designad med traditionell engelsk jaktstil i åtanke och är ett fantastiskt alternativ när du ska ut på fågeljakt. Jackan har ett feminint snitt och är gjord i elastiskt material för optimal rörelsefrihet. 

Här klickar du för att läsa mer eller beställa hem Woodcock Advanced jackan.

Jaktbyxor Dam - Woodcock Advanced

Jaktbyxor Dam - Woodcock Advanced

På samma sätt som jackan är Jaktbyxorna Woodcock Advanced för dam framkallade efter klassisk engelsk jaktstil och är perfekta för fågeljakt, men är även ett utmärkt alternativ för dig som ska ut och vandra eller tycker om att promenera. 

Läs mer om byxorna eller beställ enkelt hem dem här.

Woodcock Fleece Dam - Seeland Classic Burgundy och Classic Green

Woodcock Fleece Dam - Seeland

Woodcock Fleece för dam från Seeland kommer i färgerna Classic Burgundy och Classic Green är det uppenbara mellanlagret vid sällskapsjakt under de kalla månaderna och 

passar även utmärkt som ytterlager under våren och hösten.  Här klickar du för att läsa mer eller välja mellan färgalternativen.

Arxus Primo Country Zip Gummistövel Arxus Primo Country Zip Gummistövel

Arxus Primo Country Zip är det uppenbara valet för dig som kräver en extremt lätt och tyst stövel. Den slitstarka och vattentäta textilskaften minskar vikten och resulterar i en mycket lätt, smidig och jämn rörelse.

Här

kan du smidigt läsa mer om eller beställa hem stövlarna.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras