Jakt & Gourmetsafari

Per Morberg, Jaktstil & Sydafrika

För de som vill åka på sin livs jaktresa till Sydafrika, finns nu möjligheten att göra det ihop med oss och nationalskatten Per Morberg som er ciceron.

Drygt 30 mil från Johannesburg hittar vi farmen Keta Private Nature Reserve, en exklusiv oas som tidigare endast varit öppen för ägarnas familj, vänner och affärsbekanta. Ihop med Jaktstil och Per Morberg öppnar de nu även upp för våra kunder att åka dit för en magisk upplevelse där jakt, safari, kultur och det kulinariska knyts samman.

Över den sprakande elden och heta glödbödden kan ni bevittna hur matlagningens konst tar sig form med en passionerad Morberg vars teatraliska matlagningsstil är lika fängslande som rätterna själva. Varje måltid är förstås parad med utsökta viner, handplockade av Per själv för att komplettera smakerna i rätterna.

Förutom trerättersmiddagarna står Per även för tillagningen av era luncher. Husets andra proffskock och dess permanenta kökschef Innocence, lyckades servera Per den enligt honom, bästa viltmaten han någonsin haft chans att äta. Innocence är en fantastisk människa och kommer förutom att bistå Per, tillaga frukost och andra mellanmål ni kan tänkas bli sugna på.Över den sprakande elden och heta glödbödden kan ni bevittna hur matlagningens konst tar sig form med en passionerad Morberg vars teatraliska matlagningsstil är lika fängslande som rätterna själva. Varje måltid är förstås parad med utsökta viner, handplockade av Per själv för att komplettera smakerna i rätterna.

Förutom trerättersmiddagarna står Per även för tillagningen av era luncher. Husets andra proffskock och dess permanenta kökschef Innocence, lyckades servera Per den enligt honom, bästa viltmaten han någonsin haft chans att äta. Innocence är en fantastisk människa och kommer förutom att bistå Per, tillaga frukost och andra mellanmål ni kan tänkas bli sugna på.Keta Park

Parken är ett drygt 8000 hektar stort och inhägnat område och har tillhört familjen McLintock sedan 80-talet och har sett en stor transformation sedan dess. Det är något som märks tydligt på allt från parkens vägar till deras lyxiga bungalows och samlingsplatsen kring poolen och Sable Lodge.

Förutom faciliteterna som håller absolut högsta klass, så finns det otaliga utsiktsplatser med fantastiska och slående vyer. Där kommer ni få avnjuta både after hunts och uppdukade middagar tillagade av Per, ihop med levande ljus till en vacker solnedgång och ljudet från savannens alla djur i bakgrunden.

Parken & BoendeFullständig information

Priset för resorna är från 50.000 kr per person.

Skicka er intresseanmälan här!

Det finns endast ett begränsat antal platser varje år. Kontakta oss här så besvarar vi alla era frågor som ni kan ha.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Vi hörs snart!