Keta Park - En privat oas i toppklass

Keta Park har varit familjen McLintock's sedan 80 talet och har sedan dess hunnit med många år av hårt arbete för att få parken till den lyxiga och gömda oas det är idag. Här jobbar ett helt team inom sina olika expertområden och inkluderar allt från landskapsarkiteten Bob, kocken Innocence och alla deras kolleger som trackers och trädgårdsarbetare.

När man kommer innanför de stora grindarna är det ett par minuters bilfärd ned till den stora samlingsplatsen Sable Lodge. Redan här hinner du med stor sannolikhet pricka av ett flertal djur på listan att vilja ha sett. Framme vid lodgen finns även 5 stora och lyxiga bungalows, en grill- och utomhusplats, swimmingpool och två stora dammar fulla med bl.a. bass och tilapia.


Sable Lodge

Lodgen är den naturliga samlingsplatsen i parken och här kan man börja varje morgon med en kopp kaffe innan man t.ex. ger sig ut på en safaritur, eller game drive som de kallas. Efter det serveras en fantastisk frukost, antingen inne eller på utomhusplatsen beroende på årstid och temperatur.

Sable Lodge består av en stor matsal vackert inredd och med stora fina troféer, öppen fönstervy ut över det till stor del öppna landskapet, samt ett kök där måltiderna tillagas av de utmärkta kockarna.

Lodgen är till stor del omgiven av en altan där man kan ligga på solstolarna och spana på alla de djuren som konstant rör sig förbi och i blickfånget. På sidan finns en stor eldplats och grill där man gärna sitter framåt kvällens småtimmar och bara tar in omgivningen och den fantastiska och ofta stjärnklara himlen, höra elden spraka och de vilda djurens alla läten. Innan det blir så sent hinner man där avnjuta goda drycker och småtugg samtidigt som man går över dagens alla händelser och intryck.  

Lyxiga Bungalows

Bakom den stora lodgen ligger fem stycken välutrustade och lyxiga bungalows med cirka 40-50 meters avstånd till varandra. Alla med stora dubbelsängar, garderober, luftkonditionering och badrum samt tre dusch- och badalternativ per bungalow. Välj mellan badkaret, den fina stenduschen inne eller varför inte det tredje alternativet för den fulla naturupplevelsen - utomhusduschen. Till det har varje hus även en liten uteplats att sitta och blicka ut över markerna på.


Pool & Avsvalkning

För dig som reser med familjen eller andra icke-jagande reskamrater eller bara vill ta ett svalkande dopp emellanåt, så finns självklart även en pool. Här kan man ligga och njuta på solstolarna med ett glas i handen eller hängandes i poolen.