Att Göra - Keta Park

Aktiviteter & Att Göra

Huvudattraktionen för en sån här resa är ganska given, men ibland vill man hitta på andra saker emellan jaktpassen eller se till att familjen också har några intressen att utöva. För det finns det en rad olika och fantastiska alternativ av aktiviteter att sysselsätta sig med. Safariturer och game drive är givet att åka på, men man kan också sola och bada i poolen, gå på hike och upptäcka mer av de förtrollande landskapet, fiska precis utanför lodgen, åka helikopter över området, laga mat med kockarna eller öva på skyttet med luftgevär, för att nämna en del av allt ni kan hitta på.


Safari - Game Drive

Se de fantastiska djuren i sitt naturliga miljö, allt från krokodiler och flodhästar till buffalos, giraffer och geoparder.


Fiska

Fiska efter bass och tilapia och få dem tillagade och serverade som snacks.


Helikoptertur

Flyg helikopter över markerna och enda bort till parken för att se noshörningarna m.m.


Matlagning

Kocken Innocence och hans fru har jobbat på farmen i många år och är fenomenala kockar. Varför inte passa på att vara med och lära sig laga en fantastisk måltid i klassisk Sydafrikansk anda? Välj sen själva om ni vill avnjuta måltiden vid middagsbordet utomhus, runt lägerelden, eller uppe i bergen med en slående vy och utsikt över markerna och blicka ut över gränsen mot Botswana.


Middag - Med Utsikt

Middag med stark betoning på utsikt. Ta en tripp upp till bergen och avnjuta en drink och middag till solnedgångs ljus över savannen och blicka ut över djuren och se enda bort till Botswana. På bilderna ser ni ett smakprov på utsikten från platsen och som egentligen måste upplevas på riktigt för att resenteras på ett rättvist sätt.