Årets säsongsrea på jakt- och funktionskläder

Årets säsongsrea på jakt- och funktionskläder

Just nu pågår vår säsongsrea för fullt och än så länge finns det goda möjligheter att göra några riktigt prisvärda kap att bära med sig i framtiden. 

Tweedjackor - Herr & Dam

Dessa två tweedjackor är lika tidlösa och mångsidiga som de är kvalitativa. Fördelen med en sån här jacka är att den går att använda vid så många tillfällen och aktiviteter under halvårets kallare dagar. Förutom på de trevliga sällskapsjakterna så kommer den likväl till utmärkt användning för dagarna på stan eller de kyliga hundpromenaderna. Alltid snyggt välklädd och med naturens fantastiska storhet som vårt ideal. 

Tweedjacka Jakt HerrRyton - Tweedjacka Herr.
Nu: 2846 kr.
Tweedjacka dam jaktRoslin - Tweedjacka Dam.
Nu: 2471 kr.

Tweedväst från Alan Paine

Alan Paine har sedan länge varit ett välkänt namn inom modeindustrin och förknippas för de flesta fortfarande med dess mjuka och populära stickade tröjor. Sedan ett tag tillbaka har de utvecklat en väldigt väl mottagen jakt- och countrykollektion innehållandes allt från tweedvästar till knickers och grova tweedjackor. De här tweedvästarna är gjorda i en mjuk och fin ull och kommer bli en uppskattad trotjänare på både jakterna och skjutbanan. 

Alan Paine tweedväst herr jaktAlan Paine Combrook - Tweedväst.

Alan Paine Combrook Juniper tweedvästAlan Paine Tweedväst - Combrook Juniper.

Jackor i vind- och vattentäta funktionsmaterial

Från franska jakt- och vapenexperterna på Percussion kommer denna klassiska anorak med extra god rörlig, stora fickor och vattentätt membran. 

Danska Seeland ligger under samma företag som producerar Härkila och har därmed goda resurser och erfarenheter av att producera kvalitativa produkter för de aktiva och kräsna jägarna. Den här damjackan Hawker Advance från Seeland har tejpade sömmar, stretchigt funktionsmaterial och fullt av andra smarta och viktiga finesser. 

 Anorak Jakt herrHighland Anorak för Jakt och Fiske.

Hawker Advance Dam jaktjackaHawker Advance - Vattentät Jaktjacka Dam.
Nu: 1397 kr.

Smarta och snygga funktionsbyxor 

Vi vet hur mycket alla vi jakt- och naturälskare längtar ut till friska dagar i utomhus och vikten av att ha både bekväma, slitstarka och funktionella byxor på sig. 
Byxorna Ragnar kommer från Härkila och är en uppskattad storsäljare som kommer finnas med lång tid framöver. Har man den sällsynta chansen att komma över kläder från Härkila på rea så brukar man göra klokt i att skynda på innan det är över.

Dambyxan kommer från syskonföretaget Seeland och har tejpade sömmar, stretchigt material och håller tätt mot både vind och vatten. Modellen heter även den Hawker Advance och ja, du gissade precis helt rätt, de hör till jackan ovan och utgör tillsammans ett riktigt bra jaktställ att ha i arsenalen. 

Härkila Ragnar byxor Rustique Clay BrunaHärkila Ragnar - Rustique Clay/Brun.

Hawker Advance Vattentäta Jaktbyxor Dam

Hawker Advance - Vattentäta Jaktbyxor Dam.


0 kommentarer

Lämna en kommentar

Vänligen notera, kommentarer måste bli granskade före de publiceras