Pyrschjakt i Nyköping - Vaka På Vildsvin

Vi kan gladeligen nu erbjuda pyrschjakt på vildsvin i Nyköping, Sörmland, på historiska Tista Slott. Utgår du från Stockholm är du med bil här på dryga timmen.

Tista har några av landets bästa jaktmarker och det rör sig mycket vildsvin i området och på markerna. Som vanligt kan man inte garantera någonting, men möjligheterna för en lyckad jaktupplevelse ser väldigt goda ut.

Vi rekommenderar grupper från 3-4 personer men även större sällskap upp till ca 10 personer är möjligt. För jaktlaget, kompisgänget eller företaget som vill anordna en lyckad stund tillsammans finns möjlighet för uppdukad middag och övernattning efter exempelvis en dag av teambuilding och konferens. Här kan ni exempelvis välja att sova över på slottet eller enklare boning i någon av husen på gården.

Gårdens gamla sädesmagasin är numera omgjort till en genuin kaffestuga där lunch kan serveras.

En av gårdens jägare kommer att delta vid jakten och placerar ut er på de bästa möjliga områdena. Det finns stor flexibilitet över hur upplägget för dessa jakter ska se ut och vi möter självklart så långt som möjligt era önskemål. Exempelvis finns möjlighet att tillsammans med jaktledaren vara med vid slakt och tillvaratagandet av det fällda djuret, och för den med erfarenhet och kunskap kan slakthuset även användas på egen hand.

På området finns även mycket dovhjort, kronhjort och rådjursbockar men jakt på dessa kan för tillfället inte erbjudas.

Pris
Det kostar 2300 kronor per jägare och pass och fällavgiften för gris som väger 50 kilo eller mindre är 1200 kronor och för levandevikt upp till 100 kg är fällavgiften 2400 kronor.
För alla inblandades skull och bästa jaktupplevelse är tidigare jaktvana något som tas i beaktning. Är du oerfaren och vill ha med en jaktledare på passet kan det i de flesta fall ordnas för cirka 1000 kr, beroende på passets längd osv.
För de som vill ha assistans med att stycka djuret på plats för att få med sig köttet klart på en gång går det också att få.

Skicka er intresseanmälan här!

Intresseanmälan och eventuella frågor är ni varmt välkomna att ställa här så återkommer vi inom ett dygn.

Obligatoriskt
Obligatoriskt
Obligatoriskt
Vi hörs snart!
Thank you!