Sydafrika - Jakt & Fiskeresor

UPPLEV SYDAFRIKA

Genom oförglömliga jakt- och fiskeresor

Många jaktresor med safari har ofta en väldigt komersiell prägel över upplevelsen. De här resorna går till våra vänner som nu för första gången öppnar upp sina hem och marker för utomstående och likasinnade jakt- och naturfantaster. Det leder till en väldigt familjär och på många vis unik resa. Därmed finns det mycket goda möjligheter för att skräddarsy upplevelsen just efter era behov och drömmar. Kontakta oss gärna med era frågor och få en prisbild på info@jaktstil.se

Photo: Henrik Wergeland

Jaktresor till Sydafrika med Jaktstil - Keta Park

JAKT PÅ KETA PARK

En privat och familjeägd farm om 8000 hektar i Limpopo, Sydafrikas nordligaste del. Ifrån bergskedjorna blickar du ut över savannen, ända över till Botswana.
Här kommer vi efter jakten tillsammans tillaga mat över öppen eld och avnjuta god dryck med en alldeles unikt och sällan skådad utsikt. 

 

FISKA PÅ WILD COAST

I Transkei provinsen, Sydafrikas östkust, ligger vad som historiskt sett kallas Wild Coast. Ett område med djup historia, oexploaterad natur och ett rikt djurliv både till havs och på land. 
Förbered er för djuphavsfiske med långa och utdragna kamper med allt från tonfisk, dorados, hajar, geelbek och red steenbras, bara för att nämna ett fåtal. 

Fiskeresa till Sydafrika med Jaktstil

 

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Det här är ett nytt projekt både för oss och våra partners, som aldrig tidigare sysslat med kommersiella jakt- eller fiskeresor, utan har varit förbehållet familj och vänner, samt affärspartners. Upplevelsen kommer att vara väldigt privat, och långt utöver något du finner genom en klassisk byrå eller reseförmedlare. 

Som resultat kommer det finnas ett begränsat antal platser varje år.
Prissättningen varierar utifrån vad ni önskar jaga, om ni vill åka helikopter över området, besöka kringliggande parker dit exempelvis noshörningarna och elefanterna flyttats, för att garantera både djuren och människors skydd från tjuvskyttar.

Priserna börjar på 90 000 kr/person för mat, uppehälle och jakt med ledare på Keta Park, och då ingår även fällningsavgift för samma belopp. Vi bistår med hela processen av transport ned, och pris på flyg varierar utifrån vilken typ av flyg ni önskar. Vi samarbetar med en svensk partner som är ledande inom resor med privatjet för de som önskar att resa på så vis.

Kontakta oss gärna idag på info@jaktstil.se för att höra hur vi kan sätta ihop resan för att passa just era önskemål och drömmar.