Varmt välkomna till oss!

Nu har vi äntligen öppnat en liten jaktbutik i centrala Stockholm.

Efter många förfrågningar om att besöka oss direkt för att handla har vi nu sett till att göra om vårt kontor i Stockholm till showroom och en liten jaktbutik. Vi kommer inte att ha riktigt alla storlekar av alla produkter där, men däremot ett stort urval och ni kommer om inte annat enkelt kunna lista ut er storlek och beställa hem den på plats. Finns er storlek på plats i vårt showroom får ni självklart gärna också handla på plats.

Showroom - Strandvägen 41, Stockholm 

Öppettider

Under tisdagar och torsdagar klockan 17.00-19.00 har vi öppet varje vecka för drop in.
Övriga tider bokar ni enkelt in här och ni kan alltid maila oss direkt på info@jaktstil.se om ni har någon fråga. Vi är flexibla och kommer göra vårt bästa för att försöka möta de behov och önskemål ni har och anpassa våra tider efter er så gott vi kan.

Lagershop - Energigatan 19, Kungsbacka

I vår lagershop som är beräknad att slå upp portarna under december månad kommer ni att direkt på plats kunna testa och handla de varor ni är intresserade av. Ni kommer även kunna hämta upp ordrar lagda på nätet och även lämna tillbaka dem. 

Öppettider

Här kan ni boka in tider för att handla direkt av vår lageransvariga Roland. Han är en passionerad jaktledare med god kunskap om allt som rör jaktlivet och kommer definitivt kunna hjälpa er hitta rätt produkter för ert behov. 
Roland är för det mesta på plats mellan klockan 7.30-16.00 måndag till fredag. 
Ni kan kontakta honom direkt på roland@jaktstil.se om ni har några frågor eller ringa honom på 0704 15 18 79 mellan klockan 7.30-16.00. 
info@jaktstil.se kan ni också alltid skriva till vår kundtjänst där vi ämnar att alltid besvara era frågor inom 24 timmar måndag till fredag, men oftast går det mycket snabbare än så. 

Vänligen notera att avvikelser sker under röda dagar och lagershopen är då inte möjlig att besöka.