Nya Jaktkläder för Höst 2020 – Huntedcook Väljer

Vi lät Jan-Åke Hansson från kontot Huntedcook på Instagram, Jaktstils egna expert, välja ut sina favoriter av nya jaktkläder för årets höst som står runt hörnet. Här nedan kan ni ta del av våra nyheter inom kategorin herr som inom kort lanseras i webshopen.

För oss jägare är idag kanske en av sommarens mest efterlängtade dag, och nästan en högtid i sig – Bockpremiären! I och med det har vi äntrar vi också augustis andra hälft, och höstens dagar är snart ett faktum.

För det har vi självklart nya härliga jakt- och friluftsplagg för både dam och herr, men även barn att presentera. För herrar kommer här Huntedcook’s utvalda favoriter och med kommentar.


Struther Anorak från Hoggs of Fife

– En typ av plagg jag själv länge sökt och även önskat se i vårt utbud är just en riktigt bra anorak. Den här uppfyller egentligen alla de krav av egenskaper jag vill se i min anorak, oavsett om jag ska ha den för att jaga i, fiska eller bara vara i naturen en smått regnig eller blåsig dag.
Vattentät, rymlig med bra rörelseförmåga, justerbar huva och ärmslut. Kort och gott väldigt praktisk, och ett plagg jag kommer bära mycket fr.o.m. nu!
Egentligen innehåller hela den här kollektionen “Struther” från Hoggs of Fife oerhört bra produkter i samma stil och med samma funktionella egenskaper.

Pris – 1095 kr

Mångsidig och Slitstark Jaktväst – Struther

Precis som de övriga plaggen i kollektionen “Struther” är västen gjord i ett vattentätt material, och har även tejpade sömmar.

– Västen är så snygg och stilren att den mycket väl bör användas till mer vardagliga situationer och aktiviteter, som när man är ute med hunden eller fixar på tomten rent generellt. Fördelen med att den är gjord i en teknisk imitationsmocka är förstås flera, men framförallt att den inte tar stryk av vatten.

Om man exempelvis jagar i gummistövlar, rekommenderar Jan-Åke att kombinera västen tillsammans med tillhörande knickers, och tillägger att varför inte avsluta med kepsen från samma kollektion, för ett komplett och vattentätt set. Västen kostar 845 kr - Tryck här för att komma till plagget.


Vattentät hundförarjacka från Verney Carron

– Något vi beslutade tidigt om redan i början av året var att utöka sortimentet till än mer funktionella plagg, även för en bredare skara kunder. Självklart fortfarande i samma Jaktstil’s anda som var grundidén: Snygga och kvalitativa produkter till rätt pris.
Den här jackan är ett tydligt exempel på en sån utökning i sortimentet, som jaktledare och hundförare vi rådfrågade vid inköpen, till och med la orders på innan vi hunnit lansera den i shopen.

Modellen heter Ibex EVO Snake 3-in-1, och är en variant på vår redan omåttligt populära jacka Ibex EVO i grönt. Med avtagbar huva, tunn innerjacka och förstärkningar på bl.a. axlar och ärmslut, gjord i ett vind- och vattentätt material blir den ett solklart alternativ att bära för hundföraren och på drevjakt. Något vi verkligen gillar med den här modellen, är att innerjackan så enkelt tas av och används under årets lite behagligare dagar. På så vi får man tre jackor i en.
Bärs förslagsvis tillsammans med vattentäta och tillhörande byxorna Ibex EVO.


Vattentätt och Stilrent Jaktställ – Modell Perdrix

 

– Ni ser ju själva hur både klassiskt och snyggt det här jaktstället är. Funktion, kvalitet och mångsidig design – ett ställ i sann Jaktstil’s-anda.
Den här typen av kläder älskar jag! När plaggen är funktionella nog att bära i tufft väder på en jakt eller en härlig höstpromenad i skogen, men sen som jackan, snygg nog att utmärkt även att gå med på stan. Materialet är oerhört mjukt, men också tyst, samt vattentätt men andas ändå utåt.

Byxor Perdrix - 1095 kr
Jacka Perdrix - 2495 kr

Små Accessoarer, Stor Förändring

– Tre personliga favoriter från våra nya accessoarer som kommer finnas. Elvästen ser jag oerhört mycket fram emot att använda när den kommer in, den kommer verkligen vara en s.k. game changer under årets kallaste dagar, och då är ett extra batteri alltid en klok idé att ha redo med sig.
En rejäl stövelväska att ställa boots och stövlar i efter en aktiv dag i skogen och man t.ex. ska ta bilen hem, är nästan ett måste tycker jag för att på ett praktiskt vis hålla borta så mycket smuts som möjligt. Den här har även ventilation på sidorna för att låta dem vädras och få in luft efteråt.

Elväst – 1695 kr
Stövelväska – 245 kr
Halsvärmare Camo – 185 kr

Kontot Huntedcook drivs av Jaktstils partners Max Lönner och Jan-Åke Hansson, och de har med sina härliga bilder i en mix av matlagning och jaktliv snabbt fått stor uppskattning både inom Sverige och utanför landets gränser. Kika in deras instagramkonto och få mer daglig inspiration genom att trycka här.

Produkterna kommer lanseras fr.o.m. bockpremiären 16e augusti och successivt framåt under kommande veckor. Vid närmare frågor kring specifika produkter, vänligen kontakta info@jaktstil.se.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända