Jakthörnan - Besök vår lilla jaktbutik i Stockholm!

Jakthörnan - Nu har vi äntligen gjort om vårt kontor på Östermalm i Stockholm till att även inkludera en liten jaktbutik.

Efter många förfrågningar om man kan besöka vårt kontor för att testa eller handla varor direkt har vi nu valt att göra om det som tidigare endast var vårt kontor, till att främst fungera som en liten jaktbutik.

Utbudet här är inte fullt så stort som det vi har på hemsidan då vårt centrallager ligger i Kungsbacka, vilket vi också gjort om till en lagershop ni gärna får besöka. Vårt utbud kommer dock också att kraftigt växa här i Stockholm under tiden och ni är varmt välkomna att kontakta oss på info@jaktstil.se eller ringa oss mån-tors 11.00-17.00 och fredag 11.00-16.00 på 072 027 37 92 för frågor om besök eller specifika produkter. Vårt kontor ligger en halv trappa ned i fastigheten och ni behöver därför bara slå oss en signal så vi kan komma och möta er. 

Öppettider 

Vi kommer veckovis gå ut med de rådande "drop-in" besökstiderna för veckan ihop med annan information som ni alltid hittar här. Utöver de tiderna är ni varmt välkomna att boka in er tid via uppgifterna ovan. 

Har ni hittat ett särskilt plagg på hemsidan som ni vill komma förbi och testa, så kan ni nu enkelt se det genom att välja den storlek ni vill ha så visas produktens plats- och lagerstatus direkt. 

Kontakt

E-mail: info@jaktstil.se (svarar inom 24h under vanliga arbetsdagar, men oftast mycket snabbare än så).
Telefon: 072 027 37 92 (mån-tors 11.00-18.00 och fre 11.00-16.00).

Här är ett litet axplock av alla de varumärken vi erbjuder och ni kan hitta hos oss.

Jaktbutik Östermalm Stockholm

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända